Andreea Lungu și Marius Vasile, medalii la Campionatul Național de Atletism în Sală pentru seniori și tineret

Sport (Categoria articolului)

Foștii sportivi ai CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, acum legitimați la CSM Brașov, Andreea Lungu și Marius Vasile, ambii pregătiți de Mihaela Marin, au încheiat Campionatul Național de seniori și tineret U23 de sală - sezonul 2022 urcând pe podiumul de premiere. 

Andreea Lungu a obținut medalia de argint și titlul de vicecampioană națională în proba de aruncarea greutății, cu un nou record personal - 13,14m (video), în vreme ce Marius Vasile a obținut medalia de bronz, ocupând locul al treilea, în aceeași probă, cu o aruncare de 14,99m.
Duminică, sportivii câmpineni pleacă spre Craiova, unde se desfășoară Campionatul Național de aruncări lungi seniori, tineret și U20 și unde sunt așteptate rezultate bune, care ar putea duce și o calificare la Cupa Europei din Portugalia, care are loc pe 12- 13 martie.

4564 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Suntem cu ochii pe voi 27.02.2022 14:26 BRAVO sportivilor și antrenorilor ! Ținând cont în ce condiții inumane se antrenează, stă să cadă sala de antrenament , lipsă de interes pentru amenajare , dar totuși e bine pentru unii când apar în poze cu campionul !
  • R. I 28.02.2022 15:36 Dacă ma gândesc bine i as strânge pe fiecare din ramura lui sub același acoperiș. Pe domnii Pavel și Pascu cu atletism, pe dl Hagianu și Opatchi pe fotbal, pe Cătălin Duță și Mariano la motocros. As îngropa securea războiului sa ma numesc eu Adrian Stoica. Primarul este fost sportiv și știe bine domeniul. Ar reînvia motocrosul, planorismul și altele, și faptul cu un centru universitar ar aduce tinerii Acasă la Câmpina.

Sport

1835 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

511 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1475 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.