Daniel Ioniță, președinte executiv Prahova în Acțiune: "Într-un partid local, nu se dau ordine de la centru și nu ți se impune cum să votezi!"

Politică (Categoria articolului)

Prahova în Acțiune este primul partid local constituit în Prahova, partid local însemnând faptul că nu are reprezentare la nivel național, ci, automat, doar în județul în care a fost constituit. Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

"Am ales Prahova în Acțiune, adică un partid local, pentru a nu mai avea de-a face cu presiunea care exercită de la centru în teritoriu într-un partid cu reprezentare națională. Știți că la nivel central se fac anumite înțelegeri între partide și esti obligat, la un moment dat, să urmezi calea partidului, chiar dacă ești sau nu de acord, chiar dacă este spre binele sau nu al urbei în care trăiești", ne-a declarat Daniel Ioniță în care emisiunii electorale al cărui invitat a fost. (video)
Daniel Ioniță candidează pentru a doua oară la funcția de primar al municipiului Câmpina și consideră că la alegerile din 27 septembrie va obține un rezultat mult mai bun decât cel din urmă cu patru ani, această idee fiind valabilă și pentru candidații la Consiliul Local din partea Partidului Prahova în Acțiune. "Înființarea acestui partid a pornit de la ideea de a veni în fața electoratului cu oameni bine pregătiți din punct de vedere al administrației locale. Oameni școliți în administrație locală. Eu am absolvit anul trecut a doua facultate, cea de Administrație Publică Locală. Noi credem că a venit vremea ca funcția de primar să fie ocupată de un om pregătit pentru această funcție. După 30 de ani, e timpul ca primarul să aibă studii în administrație locală, să fie ales după acest criteriu, nu doar cel al notorietății", consideră Daniel Ioniță.
Despre cei opt ani petrecuți în administrația publică în calitate de consilier local, despre plecarea sa din CL Câmpina, la finalul anului trecut, despre planurile privind campania electorală, despre tinerii candidați de pe lista Partidului Prahova în Acțiune pentru Consiliul Local, dar și despre unele probleme ale Câmpinei de astăzi, despre toate acestea puteți afla urmărind emisiunea cu Daniel Ioniță.

5881 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nour Mariana 14.08.2020 17:35 Felicitari le meritați pe deplin este meritul dv

Politică

2562 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

8 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

1657 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

52 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1717 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.