Câmpina iese din Federaţia Patronatelor Serviciilor Publice. Consilierii locali sunt nemulţumiţi de serviciile... turistice oferite

Actualitate (Categoria articolului)

Federația Patronatelor Serviciilor Publice s-a constituit încă din 1990, dar administrația câmpineană a aderat în mandatul 1996-2000. De atunci, principalul scop al colaborării dintre cele două părți a fost realizarea unor schimburi de experiență în străinătate. Așa se numeau oficial, în realitate fiind vorba, în majoritatea cazurilor, de excursii pe bani publici. Câmpina doar plătea, fără să beneficieze de ceva de pe urma deplasărilor aleșilor locali. Acum, nemulțumiți de prețurile din ce în ce mai mari și de calitatea serviciilor oferite, consilierii locali au aprobat ca municipiul să nu mai fie membru al acestei federații.

Ani la rând, consilieri de la toate partidele politice și angajați din cadrul Primăriei Câmpina au beneficiat de „schimburile de experienţă” realizate în special în zonele cu plajă. În ultimul timp, Grecia şi Turcia au fost destinaţiile favorite, dar de-a lungul anilor au mai fost experienţe în ţări europene precum Elveţia, Franţa, Spania. Anul trecut a apărut oportunitatea vizitării a două țări deosebite - Suedia și Danemarca, dar după un întreg scandal, deplasarea a fost mai întâi amânată, apoi anulată. Vizita includea inițial o serie de întâlniri la nivelul administrațiilor locale din Malmo și Copenhaga, dar cum din delegația României nu ar fi făcut parte decât reprezentanții Câmpinei, singurii care s-au înscris și care achitaseră deja banii, programul a fost schimbat. După apariţia în presă a scandalului, s-a renunţat la această deplasare, spre marea dezamăgire a celor care aveau deja bagajele făcute. Supărarea pare să fi fost atât de mare, încât la începutul acestui an, atunci când Federaţia Patronatelor Serviciilor Publice a solicitat achitarea taxei anuale de 2.500 lei, la propunerea consilierului local Viorel Bondoc s-a luat decizia de a se ieşi din această asociere. „Mergem cu alţii”, a spus consilierul Dragomir Enache, mai în glumă, mai în serios.

6246 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragnea Ion 05.02.2018 17:20 Fantastic,sau prins si ei de excrocherie dupa ce au platit cat?unor excroci , sa mearga pe banii lor consilierii, daca vor sa se plimbe,oricum nu inteleg nimic si nu aduc nimic nou si benefic pentru oras ci doar povesti nepotilor.
  • Driver 05.02.2018 19:57 In ultima perioada,asta insemnand in ultimii 5-6 ani ,Campina a devenit un ;GIGI CONTRA;;;, in Romania.Daca anumite opinii ,pozitive ,merg sa zicem,spre sud,sa ma exprim asa,cei care temporar conduc destinele acestui oras,ei se deplaseaza spre nord.Totul este invers,in acest oras.Pana cand clica de la Primaria Campina nu va dispare[pestele se impute de la cap],nu va dispare,ssi sa fie schmbati cu oameni onesti si integri dar si bun profesionisti,cursul Campinei este unul singur,in jos.

Actualitate

47 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

828 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

447 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.