Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Unirea Teleajen 2-1, dar va fi 3-0. Oaspeții au plecat după 45 minute, sfidând pe toată lumea

Sport (Categoria articolului)

În fotbalul mic, la nivel de amatori se întâmplă tot felul de lucruri trăznite, care mai de care mai bizare. Dar ce s-a întâmplat duminică, pe stadionul din Poiana Câmpina ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care gestionează fotbalul mic, fără să mai spunem că trăiesc de pe urma lui. Probabil că regulamentele trebuie schimbate, astfel încât nimeni să nu-și mai permită să-și bată joc de toți și toate, așa cum a făcut duminică echipa Unirea Teleajen.

Oaspeții au venit cu numai 11 jucători, părând convinși că vor putea amâna jocul din cauza terenului. Numai că eforturile clubului gazdă de a asigura o suprafață de joc cât mai bună pentru actualele condiții meteorologice, le-au dat planurile peste cap. În aceste condiții, elevii lui Alexandru Talianu au început rând pe rând să acuze câte ceva... Pe unul l-a durat șiretul de la o gheată, pe altul fermoarul, pe altul l-a strâns tricoul, pe altul șortul, în vreme ce pe un altul l-au strâns jambierii, astfel încât rând pe rând, câte unul câte unul, au părăsit terenul de joc. Astfel, după 45 de minute, arbitrul Iulian Popișteanu a constat că ospeții au răms în numai șase jucători și a oprit definitiv partida. 
Scorul în acel moment era de 2-1, golurile poienarilor fiind marcate de Bunea și Alexe, dar - conform regulamentului - liderul Superligii B Prahova va primi victoria la ”masa verde” cu scorul de 3-0.
Dincolo de toate acestea, rămâne gustul amar al disprețului cu care unii tratează totul - de la competiție la AJF, de la arbitri la observator, de la adversari la spectatori. Și până nu se va pune piciorul în prag și AJF Prahova nu va alege calitatea în detrimentul cantității, probabil că astfel de practici, din păcate, vom mai vedea...
Triumf Poiana Câmpina a aliniat la startul acestei partide următorul ”11”: Pop - D. Marin, A. Burchi, Baltag. G. Dumitru, Pantilimonescu, I. Dumitru, Alexe, Stan, Bunea, Dumitrache. Rezerve: Ilie - Negreanu, Georgescu, Țurlea, Vintilă, G. Radu. Antrenori: Alin Postolache, Valentin Bunea.

Iată celelalte rezultate ale acestei etape din Superliga B Prahova:
CS Câmpina - CSO Mizil 5-0
Avântul Tomșani - Sportul Câmpina 1-2
AS Gherghița - Viitorul Puchenii Mari 0-3
Știința Albești - AS Starchiojd 2-1
CS Scorțeni Bordeni - Petrolul Ologeni 1-3
Brădetul Ștefești - Olimpia Cireșanu 4-3
Carpați Sinaia - Progresul Bucov nedisputat
CS Blejoi II a stat.
În clasament: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 38 puncte; Sportul Câmpina - locul 6, 28 puncte; CS Câmpina - locul 9, 27 puncte.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația Olimpia Cireșanu.

3414 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: