Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Răzvan Catană a dat tonul fiestei, în minutul 12, cu un șut în vinclu de la marginea suprafeței de pedeapsă. Același Catană dublează avantajul patru minute mai târziu, cu o reluare din interiorul suprafeței de pedeapsă, pentru ca, în minutul 20, Duricu să facă 3-0 cu o execuție care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. Catană își completează hat-trick-ul în minutul 30, stabilind scorul pauzei la 4-0. În repriza a doua, Anghel face rapid 5-0, în minutul 52, pentru ca, după câteva ocazii mari irosite de brezeni, Roșu să înscrie ultimul gol al gazdelor, în minutul 81, cu un șut de la 25 de metri care îl păcălește pe portarul advers. Până la urmă, oaspeții înscriu golul de onoare, în minutul 87, prin Filip, fluierul final al arbitrului câmpinean Mihai Amorăriței declanșând sărbătoarea la Breaza.
Tricolorul: Neacșu - Prodan, O. Gheorghe, Popa, Burlacu (46 Anghel), Tone (46 Roșu), Nedelcu (46 Ioniță), Duricu (46 Ștefănoiu), Catană, Dumitru (68 Miclea), Negotei. Antrenor: Laurențiu Urdea.
Rezultatele ascestei etape - aici.
În ultima rundă, Tricolorul Breaza va juca în deplasare la Urlați, dar până atunci, la mijlocul săptămânii viitoare, campioana merge la Varnița, pentyru semifinala Cupei României.  

2015 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.