Semafoarele de la Poșta Mică, mai mult stricate decât funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

A trecut aproape o lună de când semafoarele de la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Sondei și Schelelor nu funcționează. Și nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. Anul trecut, nu au funcționat aproape toată vara.

Din cauza acestor semafoare, care se defectează periodic, în zonă se circulă și se traversează la... mica înțelegere. Asta, atunci când traficul nu este prea aglomerat. Când zona devine aglomerată, problema se complică, pentru că șoferii se grăbesc, pietonii se satură să aștepte pe trotuare și travesează printre mașini, practic, e un haos. Problema este cunoscută la nivelul Primăriei Câmpina. Semafoarele nu funcționează din cauza unui scurt-circuit, dar nu poate interveni decât firma care a montat sistemul de semaforizare și se ocupă de mentenanța acestuia. S-a luat legătura cu reprezentanții acestei firme și acum se așteaptă intervenția lor. Primăria a primit promisiunea că în câteva zile situația se rezolvă. Rămâne de urmărit dacă va fi sau nu așa.

6982 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • putin vasile 10.07.2016 10:17 Sistemul de semaforizare functioneaza in linie cu activitatea primariei ,si ei sunt nemultumiti de salarii mici si sunt pe avarie.Dar Primarul cu salariu barosan ce motiv are sa doarma in bocanci,daca nu poate demisiona sau nu poate fi demis ..............!!!!!!! el se bucura doar de avantajele unei functii fara raspundere .
  • Alex 13.07.2016 18:12 Tin sa precizez ca astazi era sa se intample un accident in zona. Trebuie remediata problema cat de curand posibil!

Actualitate

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

1391 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

Alte stiri recente

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.