Ultima rectificare bugetară din 2017. Direcția de Finanțe a trimis Câmpinei 1,12 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit, seara trecută, în ședință extraordinară pentru a aproba ultima rectificare bugetară a anului. O rectificare necesară pentru introducerea în bugetul local a banilor trimiși de Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova pe 22 decembrie.

Este vorba despre suma de 1.122.000 lei din cotele defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor salariale la unitățile de învățământ. După cum știți, în lunile octombrie și noiembrie, de la Direcția de Finanțe nu au venit suficienți bani pentru salariile profesorilor, diferențele fiind plătite de la bugetul local. În noiembrie s-au alocat bani pentru salariile aferente lunii octombrie, iar la începutul lunii decembrie, tot prin rectificare bugetară, s-a dat diferența de bani pentru cheltuielile de personal din noiembrie. Acum, practic, Primăria Câmpina își recuperează de la Direcția de Finanțe banii alocați pentru salariile cadrelor didactice.
La o singură unitate de învățământ din Câmpina s-a mai solicitat o suplimentare de 17.000 lei pentru acoperirea diferențelor salariale aferente lunii noiembrie 2017 - Colegiul Tehnic "Constantin Istrati". S-a aprobat alocarea acestor bani, iar restul sumei rămâne la bugetul local. Totuși, 27 decembrie a fost ultima zi din 2017 când s-au mai putut face plăți prin Trezorerie.

3277 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

199 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

177 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.

Alte stiri recente

689 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

891 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările: