Ultima rectificare bugetară din 2017. Direcția de Finanțe a trimis Câmpinei 1,12 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina s-a întrunit, seara trecută, în ședință extraordinară pentru a aproba ultima rectificare bugetară a anului. O rectificare necesară pentru introducerea în bugetul local a banilor trimiși de Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova pe 22 decembrie.

Este vorba despre suma de 1.122.000 lei din cotele defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor salariale la unitățile de învățământ. După cum știți, în lunile octombrie și noiembrie, de la Direcția de Finanțe nu au venit suficienți bani pentru salariile profesorilor, diferențele fiind plătite de la bugetul local. În noiembrie s-au alocat bani pentru salariile aferente lunii octombrie, iar la începutul lunii decembrie, tot prin rectificare bugetară, s-a dat diferența de bani pentru cheltuielile de personal din noiembrie. Acum, practic, Primăria Câmpina își recuperează de la Direcția de Finanțe banii alocați pentru salariile cadrelor didactice.
La o singură unitate de învățământ din Câmpina s-a mai solicitat o suplimentare de 17.000 lei pentru acoperirea diferențelor salariale aferente lunii noiembrie 2017 - Colegiul Tehnic "Constantin Istrati". S-a aprobat alocarea acestor bani, iar restul sumei rămâne la bugetul local. Totuși, 27 decembrie a fost ultima zi din 2017 când s-au mai putut face plăți prin Trezorerie.

3186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2317 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1600 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.