Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

Actualitate (Categoria articolului)

Pe drumul național 1 se circulă în condiții de iarnă extremă, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Ninge continuu, iar vântul spulberă ninsoarea. Sunt mașini ieșite în decor și sunt zone unde se circulă în coloană. Pe DN1, la Liliești, s-a produs și un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule și o ambulanță Smurd. (video)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre un carambol generat de nepăstrarea distanței de siguranță între mașini și starea carosabilului (acoperit de zăpadă). Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Tot în această dimineață, aproximativ în aceeași zonă, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea DN1. În urma impactului, conducătorul auto a fost electrocutat. Este în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În autocar nu se aflau călători.

După cum spuneam, circulația se desfășoară cu dificultate pe DN1. Secția de drumuri naționale anunță că pe DN1 intervin șase utilaje în zona Câmpina, două utilaje în zona Blejoi și cinci utilaje de deszăpezire sunt trimise la Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Alte șase utilaje intervin până la limita județului Prahova cu județul Ilfov. Cu toate acestea, situația este complicată din cauza faptului că ninge abundent, iar viscolul aduce zăpada înapoi pe carosabil.

7740 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

85 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1028 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

477 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.