Trafic infernal pe DN1 din cauza ninsorii și vântului puternic. Carambol la Liliești

Actualitate (Categoria articolului)

Pe drumul național 1 se circulă în condiții de iarnă extremă, pe unele porțiuni carosabilul fiind plin de zăpadă. Ninge continuu, iar vântul spulberă ninsoarea. Sunt mașini ieșite în decor și sunt zone unde se circulă în coloană. Pe DN1, la Liliești, s-a produs și un accident rutier în care au fost implicate șapte autovehicule și o ambulanță Smurd. (video)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, este vorba despre un carambol generat de nepăstrarea distanței de siguranță între mașini și starea carosabilului (acoperit de zăpadă). Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Tot în această dimineață, aproximativ în aceeași zonă, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea DN1. În urma impactului, conducătorul auto a fost electrocutat. Este în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În autocar nu se aflau călători.

După cum spuneam, circulația se desfășoară cu dificultate pe DN1. Secția de drumuri naționale anunță că pe DN1 intervin șase utilaje în zona Câmpina, două utilaje în zona Blejoi și cinci utilaje de deszăpezire sunt trimise la Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. Alte șase utilaje intervin până la limita județului Prahova cu județul Ilfov. Cu toate acestea, situația este complicată din cauza faptului că ninge abundent, iar viscolul aduce zăpada înapoi pe carosabil.

7803 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

236 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

1785 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

7 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

Alte stiri recente

104 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

134 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: