Carambol pe DN1, la Bănești. Patru mașini implicate, o femeie a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puține momente, la Bănești, pe DN1, a avut loc un accident de circulație, un carambol în care au fost implicate patru mașini și în urma căruia o femeie a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe sensul Ploiești - Brașov, în momentul în care - potrivit martorilor oculari - un autoturism Daewoo Matiz a frânat brusc pentru a vira la dreapta și a intra într-o curte. În acel moment s-a declanșat o reacție în lanț, nu mai puțin de patru mașini fiind implicate în coliziune, două dintre ele suferind avarii ceva mai însemnate. În ordinea în care se aflau după Matiz, au fost implicate în accident un Audi - cu numărul de înmatriculare B-757-HAZ, un Ford - cu numărul de înmatriculare PH-14-DVF, un Renault Trafic - cu numărul de înmatriculare B-24-DSK și un autoturism Skoda Octavia - cu numărul de înmatriculare B-61-YDU. Femeia, în vârstă de 50 ani, care conducea acest din urmă autoturism, a fost rănită. După cum ne-a declarat plutonier adjutant șef Răzvan Ungureanu, de la ISU Prahova, victima prezenta dureri la nivelul coloanei cervicale, a fost scoasă din mașină împreună cu echipajul medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova. (video)
La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției Rutiere, ale ISU Prahova și ale Ambulanței. Pompierii militari au asigurat zona, iar un echipajele medicale au dat primul ajutor victimei. Potrivit lui Marius Știr, agent șef superior de poliție în cadrul Biroului Drumuri Naționale Europene, poliția cercetează acum cauzele care au dus la producerea acestui accident. 

9603 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1122 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2158 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

233 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1141 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.