Carambol pe DN1, la Bănești. Patru mașini implicate, o femeie a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puține momente, la Bănești, pe DN1, a avut loc un accident de circulație, un carambol în care au fost implicate patru mașini și în urma căruia o femeie a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe sensul Ploiești - Brașov, în momentul în care - potrivit martorilor oculari - un autoturism Daewoo Matiz a frânat brusc pentru a vira la dreapta și a intra într-o curte. În acel moment s-a declanșat o reacție în lanț, nu mai puțin de patru mașini fiind implicate în coliziune, două dintre ele suferind avarii ceva mai însemnate. În ordinea în care se aflau după Matiz, au fost implicate în accident un Audi - cu numărul de înmatriculare B-757-HAZ, un Ford - cu numărul de înmatriculare PH-14-DVF, un Renault Trafic - cu numărul de înmatriculare B-24-DSK și un autoturism Skoda Octavia - cu numărul de înmatriculare B-61-YDU. Femeia, în vârstă de 50 ani, care conducea acest din urmă autoturism, a fost rănită. După cum ne-a declarat plutonier adjutant șef Răzvan Ungureanu, de la ISU Prahova, victima prezenta dureri la nivelul coloanei cervicale, a fost scoasă din mașină împreună cu echipajul medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova. (video)
La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției Rutiere, ale ISU Prahova și ale Ambulanței. Pompierii militari au asigurat zona, iar un echipajele medicale au dat primul ajutor victimei. Potrivit lui Marius Știr, agent șef superior de poliție în cadrul Biroului Drumuri Naționale Europene, poliția cercetează acum cauzele care au dus la producerea acestui accident. 

9518 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.