Carambol pe DN1, la Bănești. Patru mașini implicate, o femeie a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu puține momente, la Bănești, pe DN1, a avut loc un accident de circulație, un carambol în care au fost implicate patru mașini și în urma căruia o femeie a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe sensul Ploiești - Brașov, în momentul în care - potrivit martorilor oculari - un autoturism Daewoo Matiz a frânat brusc pentru a vira la dreapta și a intra într-o curte. În acel moment s-a declanșat o reacție în lanț, nu mai puțin de patru mașini fiind implicate în coliziune, două dintre ele suferind avarii ceva mai însemnate. În ordinea în care se aflau după Matiz, au fost implicate în accident un Audi - cu numărul de înmatriculare B-757-HAZ, un Ford - cu numărul de înmatriculare PH-14-DVF, un Renault Trafic - cu numărul de înmatriculare B-24-DSK și un autoturism Skoda Octavia - cu numărul de înmatriculare B-61-YDU. Femeia, în vârstă de 50 ani, care conducea acest din urmă autoturism, a fost rănită. După cum ne-a declarat plutonier adjutant șef Răzvan Ungureanu, de la ISU Prahova, victima prezenta dureri la nivelul coloanei cervicale, a fost scoasă din mașină împreună cu echipajul medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova. (video)
La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției Rutiere, ale ISU Prahova și ale Ambulanței. Pompierii militari au asigurat zona, iar un echipajele medicale au dat primul ajutor victimei. Potrivit lui Marius Știr, agent șef superior de poliție în cadrul Biroului Drumuri Naționale Europene, poliția cercetează acum cauzele care au dus la producerea acestui accident. 

9399 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1579 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1535 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)