Primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, despre primul an de mandat și despre provocările care vor urma

Actualitate (Categoria articolului)

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale am încheiat-o, așa cum am considerat firesc, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

În cadrul dialogului pe care l-am avut, Alin Moldoveanu a explicat cum s-a văzut primul an al acestui mandat din... fotoliul de primar, care a fost cel mai important moment, dar și ce nu a mers bine în această perioadă. De asemenea, veți afla urmărind emisiunea noastră cum vede primarul Câmpinei relația cu Consiliul Local, dar și cu viceprimarul Liviu Dumitrache. De asemenea, Alin Moldoveanu a avut un punct de vedere referitor la inițiativa PNL privind stabilirea unor proiecte de investiții pe care consilierii locali să le includă în buget, dar și la varianta schimbării viceprimarului, menționată de unul dintre liderii coaliției (extinse) care se conturează în Consiliul Local.
Un capitol important al discuției l-a reprezentat cea mai importantă lucrare desfășurată în Câmpina - Calea Doftanei. Ce a mers bine, ce probleme au apărut pe parcurs, mai ales legate de proiect, ce se întâmplă în intersecția de la Răcitor, dar și schimbarea conductelor de apă odată cu lucrările la rețeaua de canalizare, pentru a nu se mai sparge asfaltul în următorii doi ani, toate aceste au fost detaliate de primarul Alin Moldoveanu.
În încheierea discuției noastre, primarul a vorbit despre provocările celui de-al doilea an al mandatului: ”Voi continua să depun proiecte pentru a atrage fonduri europene, dar și orice alte fonduri extrabugetare. Anul următor va fi important pentru că vor începe efectiv, fizic, o serie de lucrări cu fondurile europene deblocate, dar și lucrări pentru care am depus proiecte la venirea mea în Primărie. În același timp, tot anul viitor vor începe lucrările prin HidroPrahova, care vor presupune schimbarea rețelei de apă pe aproximativ 170 străzi din Câmpina. Va fi o mare provocare!”

4262 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tavi 22.11.2021 22:30 Vine iarna și intersecția de la Răcitor va fi gata la 1 ianuarie 2022.Pt Dorel de la. Hidro & Kato timpu trece, leafa merge....in 2021 sa oprească apa, lumina fiecare când vor ei este tupeu D ala maxim. În tari civilizate plătesc scump arogantele. În România a ți văzut ca cetățenii sa se revolte împotriva furnizorilor de apa, gaz, internet?
  • Ionut 24.11.2021 06:47 Cate locuri noi de munca in Campina a generat primul an de mandat al primarului? Restul sunt vorbe.

Actualitate

2648 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

6604 vizualizari
17 ian. 2022 19:20

O câmpineancă este noul ambasador al României la Uniunea Europeană

La finalul anului trecut, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a noului ambasador al României la Uniunea Europeană, în persoana Iuliei Raluca Matei.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.