Toate cele 17 mașini ale Primăriei Câmpina vor avea montat sistem GPS

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a demarat procedura de achiziție publică pentru achiziționarea unui sistem integrat de management și monitorizare prin GPS a celor 17 autovehicule din parcul propriu. Valoarea estimată a acestei achiziții este de 10.000 lei (fără TVA) pentru 12 luni și 20.000 lei (fără TVA) pentru 24 de luni. Cel mai probabil, în urma licitației, prețul va fi mai mic decât cel estimat.

Montarea sistemului GPS pe mașini este o măsură pe care Primăria ar fi trebuit să o ia de mai multă vreme pentru a avea un control asupra autovehiculelor din dotare și, implicit, asupra consumului de carburant. Vă reamintim scandalul din anul 2015, când inspectorii Curții de Conturi au descoperit lipsa unei tone de carburant la Primăria Câmpina, o cantitate importantă, plătită din bani publici, dar a cărei utilizare nu a putut fi justificată. „Cauzele care au dus la încălcarea prevederilor legale în privinţa lipsei carburantului sunt organizarea necorespunzătoare a activităţii şi organizarea necorespunzătoare a formelor de control intern”, se menționa atunci în raportul Curții de Conturi. Achiziționarea tonei de carburant apărea în acte, dar nu putea justifica nimeni cum și pentru ce a fost folosit carburantul respectiv...

3981 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

730 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

1539 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

91 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

703 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.