Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

Interviuri (Categoria articolului)

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

Declarația sa de atunci a fost privită cu scepticism de unii, cu neîncredere de alții, dar timpul a trecut și am vrut să aflăm care este stadiul acestor proiecte chiar de la consilierul local Cosmin Raț. Cele două proiecte au avansat considerabil, fiind, acum, la stadiul de a fi scoase la licitație sau cu un foarte mic pas înaintea acestui moment. Iar la ștrand și parc se alătură și hotelul de la Casa Tineretului. ”Practic, tot ce depindea de mine ca și consilier local am făcut atât pentru proiectele privind ștrandul și hotelul de la Casa Tineretului, precum și pentru parcul de pe Strada Oituz. Parcul ar putea deveni funcțional chiar în iunie-iulie acest an, după părerea mea, dar hotelul și ștrandul nu vor putea deveni funcționale anul acesta”, a afirmat Cosmin Raț.
După ce a detaliat situația fiecăruia dintre aceste proiecte, Cosmin Raț a vorbit și despre celelalte proiecte pe care le-a anunțat de la începutul acestui mandat și până acum - pista de motocros, parcul pentru câini, cinematograful și altele, detaliind în fiecare caz în parte care este situația la momentul actual.
De asemenea, nu puteam rata ocazia de a-l întreba despre câteva dintre proiectele care se află miercuri, 29 martie, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local - înființarea Centrului Cultural, desființarea Serviciului de Administrare a Pieței Centrale și noua organigramă. ”Ar trebui ca toate aceste proiecte să fie adoptate de Consiliul Local”, a fost concluzia lui Cosmin Raț.
Urmăriți integral emisiunea în care l-am avut ca invitat pe consilierul local Cosmin Raț, pentru că au mai fost și alte declarații interesante, dintre care amintim doar aceea că ”Da, categoric da, dacă eu aș fi devenit viceprimar în urmă cu doi ani, cel puțin câteva dintre proiectele prezentate de mine ar fi fost implementate!”.

2907 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mentosan 28.03.2023 12:52 acest consilier nu a facut absolut nimic in consiliul local, doar a spus prostii, multe prostii, la fel ca si celalalt consilier de la POL, amandoi ar fi trebui sa-si dea demisia, nu au ce cauta in consiliul local acesti indivizi si partidul lor,,,,,,
  • Florin 28.03.2023 14:06 Este lăudabil faptul că un consilier local se implică activ în proiecte care vizează dezvoltarea comunității și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru locuitorii din zonă. Este important ca aleșii locali să aibă această preocupare pentru problemele comunității și să acționeze în consecință.
  • Ionut 29.03.2023 07:00 Pe 23.09.2022, Rat declara, citez: ”Demisionez dacă până în martie anul viitor nu sunt scoase la licitație ori ștrandul, ori parcul Mițu-Chițu!”. Mai sunt doua zile si se termina martie si cele doua obiective nu au fost scoase la licitatie. Nu a declarat ca face tot ce depinde de el, a declarat ca isi da demisia. Deci daca are onoare, trebuie sa isi dea demisia. Daca nu, ramane acelasi demagog pe care il stim, care face numai declaratii populiste.
  • Gheorghe se la smoala 01.04.2023 10:55 Campina a avut 3 ștranduri publice pe vremuri. Astazi - nici măcar unu! Rușine, dacă primaria nu poate gestiona unul! Trebuie neapărat scos la licitație, pentru ca apoi sa devina loc de întâlnire pentru tot felul de persoane dubioase, cu ritmuri de manele și preturi prohibitive? Cât ar putea costa un filtru pentru apa și, eventual un balon cu aer cald? Probabil în jur de 200 000 de euro, plus vreo 50 000 pentru gresie și alte amenajări, bani care vor fi dați doar o data. Chiar nu are bugetul local banii ăștia? S-ar putea obține finanțare de la UE, dar e mai important tunelul care ar chinui cetățenii din zona centrala mai mult de 10 ani. Sportul și posibilitatea de a se relaxa a campineanului de rand nu sunt prioritare pentru cel mai slab consiliu local din ultimii 33 de ani!

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.