CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Modernizarea Străzii Bobâlna va fi reluată luni, 6 mai, după cum precizează Primăria Câmpina

- Actualitate -

Modernizarea Străzii Bobâlna va fi reluată luni, 6 mai, după cum precizează Primăria Câmpina

Lucrările de modernizare a Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina au fost sistate pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai, dar iată că nu s-a lucrat nici astăzi, 2 mai 2019. Acest lucru, precum și faptul că societatea constructoare și-a luat toate utilajele de pe Bobâlna înainte de Paște, alimentează zvonurile potrivit cărora firma nu va reveni la treabă din cauza unor probleme financiare în relația cu Primăria Câmpina. Sunt doar niște zvonuri pentru că, după cum ne-au precizat reprezentanții Primăriei, lucrarea va fi reluată de luni, 6 mai.

Ne dorim cu toții să nu apară probleme în derularea acestei lucrări, mai ales că Bobâlna este o stradă a cărei asfaltare câmpinenii o așteaptă de multă vreme. Până la Paște nu s-a reușit asfaltarea decât a 300 de metri din cei 1.215 metri pe care îi are strada, asta înseamnând de la intersecția cu B.P. Hasdeu până la intersecția cu Aleea Cerbului, deci nici măcar până la cimitir. Trotuarele au fost asfaltate până la cimitir, pe partea stângă, pe sensul de mers spre Neptun și ceva mai puțin pe partea dreaptă. 
Oricum, vă recomandăm să evitați Strada Bobâlna, dacă acest lucru este posibil, deoarece se circulă cu dificultate mai ales pe porțiunea unde carosabilul a fost decopertat.
Modernizarea Străzii Bobâlna a început în noiembrie 2018, s-a lucrat mai întâi la trotuare, apoi lucrarea a fost sistată din cauza anotimpului rece și reluată în primăvară. Firma executantă este SCDA Infrastructură SRL București, care a câștigat licitația cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de opt luni.


02 May 2019 19:15 4331 vizualizari


Comentarii


  • 05.05.2019 09:31 Victor Ghinion,lucrarile pe domeniul public.Ghinionul campinenilor este si administratia Tiseanu-Pitigoi.Sa nu aveti mari asteptari nici de prin primarie,la angajati.Stai sa vezi cand Neptun ii va trage la raspundere pe Hidro si pe acesti Dorei.Vin ploile,vine vara,nu se grabesc,doar trebuie sa scoata la naivi ochii cu ceva
  • 02.05.2019 20:03 Eduard O mare bataie de jos aceasta lucrare! Dupa ce ani la rand ne-au tot plimbat cu vorba, invocand tot felul de pretexte care acum nu mai sunt o problema, lucrarea e una de toata jena. Si argumentez: incercati sa mergeti cu un carucior cu un copil mic sau cu un carucior pentru persoane cu dizabilitati pe trotuarele de pe Bobalna. Doar pe peortiunea asfaltata! Si apoi veti intelege la ce ma refer!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
635 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4720 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
589 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1356 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV