Modernizarea Străzii Bobâlna va fi reluată luni, 6 mai, după cum precizează Primăria Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrările de modernizare a Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina au fost sistate pe perioada Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai, dar iată că nu s-a lucrat nici astăzi, 2 mai 2019. Acest lucru, precum și faptul că societatea constructoare și-a luat toate utilajele de pe Bobâlna înainte de Paște, alimentează zvonurile potrivit cărora firma nu va reveni la treabă din cauza unor probleme financiare în relația cu Primăria Câmpina. Sunt doar niște zvonuri pentru că, după cum ne-au precizat reprezentanții Primăriei, lucrarea va fi reluată de luni, 6 mai.

Ne dorim cu toții să nu apară probleme în derularea acestei lucrări, mai ales că Bobâlna este o stradă a cărei asfaltare câmpinenii o așteaptă de multă vreme. Până la Paște nu s-a reușit asfaltarea decât a 300 de metri din cei 1.215 metri pe care îi are strada, asta înseamnând de la intersecția cu B.P. Hasdeu până la intersecția cu Aleea Cerbului, deci nici măcar până la cimitir. Trotuarele au fost asfaltate până la cimitir, pe partea stângă, pe sensul de mers spre Neptun și ceva mai puțin pe partea dreaptă. 
Oricum, vă recomandăm să evitați Strada Bobâlna, dacă acest lucru este posibil, deoarece se circulă cu dificultate mai ales pe porțiunea unde carosabilul a fost decopertat.
Modernizarea Străzii Bobâlna a început în noiembrie 2018, s-a lucrat mai întâi la trotuare, apoi lucrarea a fost sistată din cauza anotimpului rece și reluată în primăvară. Firma executantă este SCDA Infrastructură SRL București, care a câștigat licitația cu prețul de 2,2 milioane lei fără TVA. Termenul de execuție este de opt luni.

4271 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Eduard 02.05.2019 20:03 O mare bataie de jos aceasta lucrare! Dupa ce ani la rand ne-au tot plimbat cu vorba, invocand tot felul de pretexte care acum nu mai sunt o problema, lucrarea e una de toata jena. Si argumentez: incercati sa mergeti cu un carucior cu un copil mic sau cu un carucior pentru persoane cu dizabilitati pe trotuarele de pe Bobalna. Doar pe peortiunea asfaltata! Si apoi veti intelege la ce ma refer!
  • Victor 05.05.2019 09:31 Ghinion,lucrarile pe domeniul public.Ghinionul campinenilor este si administratia Tiseanu-Pitigoi.Sa nu aveti mari asteptari nici de prin primarie,la angajati.Stai sa vezi cand Neptun ii va trage la raspundere pe Hidro si pe acesti Dorei.Vin ploile,vine vara,nu se grabesc,doar trebuie sa scoata la naivi ochii cu ceva

Actualitate

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1525 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.