Duminică, 6 mai 2018, are loc cea de-a VI-a ediție a Crosului comunei Cornu

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Kokki organizează duminică o nouă ediție a Crosului comunei Cornu, eveniment sportiv care a intrat în tradiția localității și la care participă, an de an, peste 100 de concurenți. Ediția din 2017 s-a bucurat de cea mai numeroasă participare - 270 de concurenți, iar organizatorii speră ca și ediția de anul acesta să fie un succes.

La cros poate participa oricine dorește, indiferent de vârstă. Concurenții trebuie să fie sănătoși, apți pentru efort fizic și să poarte echipament adecvat. "Ca și la edițiile precedente, noi dorim să mobilizăm comunitatea spre o viață sănătoasă. De asemenea, prin astfel de evenimente sportive locale dorim construirea unei comunități online și offline care să dezvolte obiceiuri constante de practicare a unui sport, dorim creșterea nivelului de conștientizare a importanței mișcării pentru o societate sănătoasă și, mai ales, dorim sprijinirea participării active în sport a copiilor și părinților. De aceea, încă de acum două ediții, am introdus o probă denumită family run, în care concurenții (un adult și un copil din aceeași familie, indiferent de sex) vor forma o echipă și vor alerga în sistem de ștafetă, adică jumătate de tur de pistă pentru fiecare coechipier", se precizează în comunicatul de presă remis de Flavius Grădeanu, președintele Clubului Sportiv Kokki.

Participarea este gratuită. Înscrierea participanților va începe la ora 10.00, pe stadionul de lângă sala de sport din Cornu de Jos. Va urma încălzirea, iar la ora 11.30 se va da startul. Între orele 13.00 și 14.00 este programată festivitatea de premiere.
Pe parcursul evenimentului va fi asigurată asistență medicală de către un echipaj SMURD. 
PARTENERI: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova, ISU Prahova, Primăria Cornu și Consiliul Local
PARTENER MEDIA: Câmpina TV.ro
SPONSORI: SC Liderfan Electric SRL, SC Legrand G&G, SC Dyos David Prestconstruct SRL, Domeniile Panciu și Olympia

4080 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1733 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

143 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1274 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.