Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

În conferința de presă desfășurată la Ploiești, la sediul Consiliului Județean, cei doi au vorbit despre proiectele de investiții pe care Primăria Câmpina le derulează în parteneriat sau cu sprijinul CJ Prahova. Răspunzând la o întrebare adresată de presă, Alin Moldoveanu a confirmat revenirea în PNL: "Sunt bucuros că am revenit în PNL. Mă gândesc, ce ar fi însemnat dacă eram de la început în PNL, câte proiecte s-ar fi derulat pentru Câmpina cu sprijin din partea PNL?! Mulțumesc echipei din PNL că și-a deschis brațele către mine. Oricum, sufletul meu a fost tot în PNL, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat și ne-am despărțit o perioadă". 
La rândul său, Iulian Dumitrescu a spus: "Pentru mine, pentru noi, este o plăcere și o bucurie faptul că Alin Moldoveanu a revenit în PNL. De acum înainte o să participe la ședințele Biroului Politic Județean. Sper să facem tot ce ne-am propus împreună pentru Câmpina, pentru Prahova".
Vă reamintim că Alin Moldoveanu a fost membru PNL până în 2020, când a candidat independent la alegerile locale.

Referitor la proiectele de investiții derulate în Câmpina cu sprijinul Consiliului Județean, s-a vorbit în special despre pasajul subteran și centura orașului. "Cu pasajul suntem în stadiul de elaborare a proiectului cu detalii de execuție. Așteptăm să apară Ghidul de finanțare și să depunem imediat proiectul. Sunt eligibili cei care au făcut și documentația cu fonduri europene, așa cum este cazul nostru și suntem singurii din ADR Sud-Muntenia în această situație. Ghidul va trebui să apară până la sfârșitul anului. Vor urma evaluarea, contractarea, licitația și estimez că lucrările efective vor demara la începutul anului 2025", a afirmat Alin Moldoveanu. 
În privința centurii de est a Câmpinei, Iulian Dumitrescu a spus că este finalizat studiul de fezabilitate, iar în luna iulie va fi scoasă la licitație executarea lucrării. Alin Moldoveanu a afirmat, la rândul său, că: "Această centură este imperios necesară și nu doar pentru devierea traficului greu, ci și din alte motive. În zona în care se va construi centura, Câmpina are multe terenuri unde pot veni mulți investitori. Este foarte bine ca acolo unde este centura să se dezvolte noi businessuri. Impactul economic al centurii este foarte important!"
S-a mai vorbit despre proiectul HidroPrahova cu fonduri europene, prin care va fi extinsă canalizarea și va fi schimbată conducta de apă pe 178 de străzi din Câmpina; despre asfaltarea unor străzi prin parteneriatul cu CJ; proiectele care au obținut finanțare prin Programul "Anghel Saligny"; consolidarea străzilor afectate de alunecări de teren.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

3467 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • FLOREA CONSTANTIN 08.06.2023 22:09 Cred că începe declinul. Intrând iar în mocirlă .vom vedea aș vrea să greșesc.
  • Misu 09.06.2023 11:37 Un fleac. V-am ciuruit (par ca zic cei doi). Ce mult seamana aceasta revenire cu cea a Elenei Basescu (zisa EBA)!
  • Gheorghe Radu 12.06.2023 13:45 Centura da, pasajul nu. Si ce e mai important, din 90' sunt votantul PNL. Nu mai sunt, cauza fiind mai sus...

Actualitate

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1495 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.