CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

- Actualitate -

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

În conferința de presă desfășurată la Ploiești, la sediul Consiliului Județean, cei doi au vorbit despre proiectele de investiții pe care Primăria Câmpina le derulează în parteneriat sau cu sprijinul CJ Prahova. Răspunzând la o întrebare adresată de presă, Alin Moldoveanu a confirmat revenirea în PNL: "Sunt bucuros că am revenit în PNL. Mă gândesc, ce ar fi însemnat dacă eram de la început în PNL, câte proiecte s-ar fi derulat pentru Câmpina cu sprijin din partea PNL?! Mulțumesc echipei din PNL că și-a deschis brațele către mine. Oricum, sufletul meu a fost tot în PNL, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat și ne-am despărțit o perioadă". 
La rândul său, Iulian Dumitrescu a spus: "Pentru mine, pentru noi, este o plăcere și o bucurie faptul că Alin Moldoveanu a revenit în PNL. De acum înainte o să participe la ședințele Biroului Politic Județean. Sper să facem tot ce ne-am propus împreună pentru Câmpina, pentru Prahova".
Vă reamintim că Alin Moldoveanu a fost membru PNL până în 2020, când a candidat independent la alegerile locale.

Referitor la proiectele de investiții derulate în Câmpina cu sprijinul Consiliului Județean, s-a vorbit în special despre pasajul subteran și centura orașului. "Cu pasajul suntem în stadiul de elaborare a proiectului cu detalii de execuție. Așteptăm să apară Ghidul de finanțare și să depunem imediat proiectul. Sunt eligibili cei care au făcut și documentația cu fonduri europene, așa cum este cazul nostru și suntem singurii din ADR Sud-Muntenia în această situație. Ghidul va trebui să apară până la sfârșitul anului. Vor urma evaluarea, contractarea, licitația și estimez că lucrările efective vor demara la începutul anului 2025", a afirmat Alin Moldoveanu. 
În privința centurii de est a Câmpinei, Iulian Dumitrescu a spus că este finalizat studiul de fezabilitate, iar în luna iulie va fi scoasă la licitație executarea lucrării. Alin Moldoveanu a afirmat, la rândul său, că: "Această centură este imperios necesară și nu doar pentru devierea traficului greu, ci și din alte motive. În zona în care se va construi centura, Câmpina are multe terenuri unde pot veni mulți investitori. Este foarte bine ca acolo unde este centura să se dezvolte noi businessuri. Impactul economic al centurii este foarte important!"
S-a mai vorbit despre proiectul HidroPrahova cu fonduri europene, prin care va fi extinsă canalizarea și va fi schimbată conducta de apă pe 178 de străzi din Câmpina; despre asfaltarea unor străzi prin parteneriatul cu CJ; proiectele care au obținut finanțare prin Programul "Anghel Saligny"; consolidarea străzilor afectate de alunecări de teren.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)


08 Jun 2023 21:29 4139 vizualizari


Comentarii


  • 12.06.2023 13:45 Gheorghe Radu Centura da, pasajul nu. Si ce e mai important, din 90' sunt votantul PNL. Nu mai sunt, cauza fiind mai sus...
  • 09.06.2023 11:37 Misu Un fleac. V-am ciuruit (par ca zic cei doi). Ce mult seamana aceasta revenire cu cea a Elenei Basescu (zisa EBA)!
  • 08.06.2023 22:09 FLOREA CONSTANTIN Cred că începe declinul. Intrând iar în mocirlă .vom vedea aș vrea să greșesc.
123 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
554 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV