Incendiu la un apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament. Au ars bunuri de uz casnic. Ca urmare a incendiului, casa scării a fost inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 8 persoane (7 adulți și 1 minor).  În urma evaluării medicale, o femeie în vârstă de 20 ani a fost transportată la spital, fiind intoxicată cu fum.

Sâmbătă, 6 august 2022, cu puțin timp înaintea prânzului, pe Strada Toma Ionescu din Câmpina și-au făcut apariția mai multe mașini de intervenție ale ISU - o autospecială de stingere a pompierilor și mai multe ambulanțe.

Din primele informații, a luat foc un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, aflat pe Bulevardul Carol I, deasupra unei agenții de pariuri sportive, chiar la intrarea pe Strada Toma Ionescu, dar încă nu se știu prea multe detalii, intervenția fiind în plină desfășurare.
ISU Prahova a deplasat la locul intervenției două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Vom reveni.

(Sursa video - Adrian Popescu)

7256 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

360 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

405 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

73 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

151 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.