Incendiu la un apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul se manifesta în bucătăria unui apartament. Au ars bunuri de uz casnic. Ca urmare a incendiului, casa scării a fost inundată cu fum. Salvatorii au evacuat 8 persoane (7 adulți și 1 minor).  În urma evaluării medicale, o femeie în vârstă de 20 ani a fost transportată la spital, fiind intoxicată cu fum.

Sâmbătă, 6 august 2022, cu puțin timp înaintea prânzului, pe Strada Toma Ionescu din Câmpina și-au făcut apariția mai multe mașini de intervenție ale ISU - o autospecială de stingere a pompierilor și mai multe ambulanțe.

Din primele informații, a luat foc un apartament de la etajul al doilea al unui bloc, aflat pe Bulevardul Carol I, deasupra unei agenții de pariuri sportive, chiar la intrarea pe Strada Toma Ionescu, dar încă nu se știu prea multe detalii, intervenția fiind în plină desfășurare.
ISU Prahova a deplasat la locul intervenției două autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Vom reveni.

(Sursa video - Adrian Popescu)

7754 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

653 vizualizari
26 sept. 2023 21:48

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

603 vizualizari
26 sept. 2023 14:17

Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de criminalitate economică, în care prejudiciul se ridică la 1,4 milioane lei

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații. 

Alte stiri recente

357 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.

296 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.