Direcția Județeană de Asistență Socială va organiza la Câmpina o competiție de fotbal pentru copiii din sistemul de protecție

Social (Categoria articolului)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova ne-a transmis un comunicat de presă privind organizarea unui mini-campionat de fotbal dedicat copiilor și tinerilor din sistemul de protecție, eveniment care va avea loc la Câmpina, vineri, 9 septembrie, de la ora 9.30, pe terenul de sport de la Centrul ”Sf. Filofteia”.

”După o vacanţă în care s-au bucurat de zile de relaxare şi bună dispoziţie, în care au adunat amintiri frumoase, începerea şcolii este un moment încărcat de emoţie pentru copiii de toate vârstele. 
Pentru ca startul spre provocările şi experienţele noului an şcolar să fie cât mai plăcut şi antrenant, în data de 9 septembrie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Complexul de Servicii Comunitare ”Sfânta Filofteia” Câmpina o nouă ediţie a evenimentului sportiv intitulat Mini-Campionat de fotbal, dedicat copiilor şi tinerilor din sistemul de protecţie.
Scopul acestui eveniment îl reprezintă atât ocazia reunirii copiilor într-un cadru cât mai prietenos, precum şi faptul că sportul şi activitatea fizică oferă acestora posibilitatea de a-şi asuma diferite roluri, de a dobândi noi abilităţi sociale (toleranţă, respect faţă de ceilalţi), de a se adapta la obiectivul echipei (prin cooperare, coeziune).
La competiţie participă atât beneficiari din centrele de tip rezidenţial aflate în structura instituţiei, cât şi copii aflaţi în sistemul de protecţie de tip familial.
Într-o atmosferă dominată de bună dispoziţie, evenimentul va fi însufleţit şi de susţinătorii echipelor participante, iar fair-play-ul va fi cuvântul de ordine pe tot parcursul meciurilor disputate de către inimoşii noştri sportivi”, se arată în comunicatul DGASPC Prahova.

2503 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1347 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.