Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

Actualitate (Categoria articolului)

Două săptămâni au trecut de la montarea noilor stații pentru transportul public din municipiu și problemele au început deja să apară. Stâlpii deja cedează, unii au crăpat de sus până jos, alții parțial. Iar asta spune multe despre calitatea lemnului folosit.

După cum v-am informat și cu alte ocazii, au fost achiziționate și montate două stații noi - una la Penny Market și una pe Calea Doftanei, la Răcitor. Urmează ca anul acesta să fie înlocuite și alte stații din Câmpina. Cele două montate deja costă 12.230 lei fără TVA, selecția de oferte pentru acestea fiind câștigată de firma Meridian Co SRL Bușteni. La amândouă stațiile au crăpat stâlpii, după cum bine se poate vedea și în imagini. De la Primăria Câmpina am aflat că stațiile nu au fost încă recepționate, deci nu s-a semnat procesul-verbal de recepție și nici nu s-a efectuat plata. Iar dacă la recepție se vor constata nereguli, firma respectivă va trebui să le remedieze. Vom urmări cu atenție dacă acest lucru se va și întâmpla.

5160 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ileana 05.01.2017 21:02 Lasand deoparte faptul ca stalpii au crapat - asa este lemnul, lucreaza, mai ales la schimbari de temperatura - ma tot gandesc cine a putut aviza ceva atat de urat; o dugheana neagra, cu gratii in mijlocul trotuarului. Imaginati-va cum o sa arate aceasta constructie in zona parcului, langa fantana arteziana!!!
  • Lucian 05.01.2017 22:02 Bătaie de joc pe banii noștri- tipic administrației marca Tiseanu!!!!
  • Manole Mesteru 05.01.2017 23:21 E si normal ,au crapat de RUSINEEEEEE,3000 EURO pt o roaba de lemne.Mizerie marca Primaria Campina,se vor bate cateva cuie sau niste bride ceva si pana la Primavara mai raman cateva scanduri.

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.