Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

Sport (Categoria articolului)

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Unul dintre cele mai apreciate momente din cadrul acestui turneu a fost meciul demonstrativ între Andrei Enache, fost jucător ATP, actual antrenor în Premium Tenis Club Câmpina, cu performanță în antrenorat la nivelul ATP, WTA și Top 10 JUNIOR TENNIS TOUR, pe de o parte, și Mihai Dochia, un profesor de succes pasionat de tenis, cu o ambiție de invidiat, finalist și campion la o mulțime de turnee Tenis Partener, antrenor-partener în cadrul Premium Tenis Club Câmpina.
A fost un adevărat spectacol sportiv, savurat de spectatori, în cea mai mare parte, împătimiți ai sportului alb. De asemenea, în cadrul turneului, au mai fost premiați alți iubitori și practicanți ai acestui sport sau apropiați ai clubului câmpinean.
Astfel de acțiuni la Premium Tenis Club Câmpina vor mai continua, eforturile oamenilor de aici fiind îndreptate spre a demonstra frumusețea tenisului, cu dorința de a atrage un număr cât mai mare de practicanți ai acestui sport, mai ales din rândul copiilor.

1790 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 02.10.2023 22:08 Super turneu organizat de Sportya și Andrei Enache , fost tenisman de performanță, noul administrator al terenurilor de tenis de la Fibec/ LucSam.Felicitări tuturor și mai ales jucătorilor cămpinenilor.Lăsați copiii să facă sport!❤️
  • Ciprian 03.10.2023 18:22 Cine a căștigat?

Sport

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.