Căminul Energetic, o adevărată hazna. Zilele trecute s-a spart conducta de canalizare...

Actualitate (Categoria articolului)

Când am mai scris despre Căminul Energetic că este o adevărată hazna, unii dintre reprezentanții Primăriei Câmpina s-au supărat pe noi. Îi invităm să meargă acum la acest cămin să se convingă, încă o dată, că hazna este cel mai potrivit termen. Primarul Horia Tiseanu are grijă în fiecare an să se laude cu locuințele sociale pe care le va realiza aici, dar până se va întâmpla "minunea", Căminul Energetic rămâne un dezastru.

La etajele doi și trei ale căminului locuiesc vreo 40 de familii. Parterul și primul etaj sunt libere și așteaptă reabilitarea despre care se tot vorbește la nivelul administrației locale. Bani s-au tot alocat, dar ulterior au fost transferați spre alte lucrări. Ca și cum, infiltrațiile, igrasia, mucegaiul, gunoaiele și refularea periodică a canalizării nu ar fi fost de ajuns, zilele acestea, la Căminul Energetic, s-a spart conducta principală de canalizare. Și toată mizeria de pe conductă a umplut casa scării, parterul și o parte a primului etaj. Miroase îngrozitor, este insuportabil. Și pentru că nu i-a băgat nimeni în seamă, locatarii de aici ni s-au adresat nouă, în disperare de cauză. Nu-i putem ajuta decât scriind despre asta. Poate se sesizează cine trebuie și ia măsuri. 
În urmă cu nouă zile, Primăria Câmpina a demarat procedura de achiziție publică pentru "Proiectare instalații interioare sanitare, termice, electrice și rețele exterioare de apă și canal pentru obiectivul de investiții - reparații capitale la Căminul Energetic, parter și primul etaj" (valoare estimată 18.000 lei fără TVA). Este vorba despre o primă fază a acestei investiții, cea legată de rețele, pentru că va fi o licitație separată în vederea executării lucrărilor propriu-zise de reabilitare. Va mai dura ceva timp până vor începe aceste lucrări, probabil câteva luni bune. Problema conductei de canalizare trebuie rezolvată, acum, cât mai urgent pentru că, totuși, acolo trăiesc niște oameni, în acel focar de infecție, în acea adevărată hazna.

7678 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Driver 19.01.2017 21:37 Atata timp cat cuibul putred din Primaria Campina,ocupa scaunele,si sunt vreo 10 putregaiuri,asa o sa fie
  • Cocos Mihai 20.01.2017 15:08 Sigur aceasta MIZERIE va face parte din programul de carpaceala al primariei pe 2017 ,banii pe fonduri europene sau dus pe garla, 4mil euro.Au ramas bani de curatat si varuit, HUOOOOOOOOOOOOO Primariei.
  • Zerro 21.01.2017 09:54 In primul rand hoardele de caini de la Uzina Concordia si intreaga zona Loc Oprescu Adrian.Are cineva curaj sa circule in Campina pe aceasta strada...si pe Bulevard langa Energopetrol.Sunt caini care sar gardul si sunt lasati pe strada pe Bulevard si in zona capelei Hernea.Parterul si etajul apartin liceului Energetic.Au trimis ei vreun paznic,femeie de servici sa faca curat.Atat primariei cat si aservitilor le pute de cei de la caminele Energetic si Petrol din Balcescu(sunt putini si nu aduc suficiente voturi).Numai punem la socoteala boschetarii clandestini.
  • Admin 22.01.2017 09:51 De doi ani, Căminul Energetic aparține în totalitate administrației locale. Primăria a preluat de la Ministerul Educației inclusiv parterul și primul etaj.
  • Buratino 22.01.2017 10:38 Propun concurs cu premii....tema selfie cu Campina.Primaria oricum nu are bani chiar daca are excedent,tot presa e mai buna si la obiect
  • Vass 01.04.2018 20:06 Sa renoveze cladirea si sa repare si gardul ,sa puna banci,iluminat in zona calci in .... .Se poate? Ne mai numim municipiu,avem pretentii.Si uite asa se pierd voturile.Conteaza si aia mai amarati si clasa de mijloc

Actualitate

584 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

169 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.