O nouă campanie de donare de sânge la Școala de Poliție Câmpina

Social (Categoria articolului)

O nouă campanie de donare de sânge, intitulată "Un gram de sânge, o șansă la viață", are loc la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Este a treia campanie din acest an și se desfășoară pe parcursul a două zile (marți și miercuri), în parteneriat, bineînțeles, cu Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Prahova.

"Este o tradiție pentru noi să organizăm astfel de campanii de donare de sânge pentru cei aflați în suferință. În acest an suntem deja la a treia campanie, iar la această a treia campanie donează sânge 320 de elevi și cadre didactice din Școala de Poliție Câmpina. Este o acțiune organizată în spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie, noi dorind ca și astfel să dăruim un strop de speranță celor aflați în suferință", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, comisar șef de poliție Beatrice Melincianu. (video)
"Mulțumim Școlii de Poliție de la Câmpina că ne este alături, că ne este un partener de nădejde de mai mulți ani. Cu ajutorul elevilor și cadrelor didactice de aici reușim să creștem stocurile Centrului de Transfuzii Sanguine de la Ploiești. Este minunat că tinerii răspund pozitiv chemării noastre și că acțiunea de aici, de la Școala de Poliție, ne va face să stăm liniștiți pentru toți pacienții, pentru toate grupele de sânge și pentru toate Rh-urile, atât pentru spitalele din Prahova, cât și pentru cele din județele învecinate. Mulțumim încă o dată elevilor și conducerii pentru implicare și La mulți ani tuturor!", a afirmat 
dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului Județean de Transfuzii Sanguine. (video)
Toți donatorii primesc apă plată sau minerală, sucuri și dulciuri, produse oferite de diverși sponsori care sunt mereu alături de Centrul de Transfuzii Sanguine la acțiunile organizate atât la Ploiești, cât și în județ.

4853 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicoleta 11.12.2018 20:17 As vrea si eu sa donez.

Social

3029 vizualizari
26 mar. 2019 08:44

O persoană și-a pierdut viața într-un cumplit accident pe DN1, la Nistorești

Două autoutilitare au fost implicate într-un grav accident rutier produs în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 2.30, pe DN1, în zona Nistorești. Din primele cercetări a reieșit faptul că una dintre mașini a pătruns pe contrasens, iar impactul a fost atât de puternic încât o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, iar cealaltă a ajuns în albia râului Prahova, la aproape 200 m de locul impactului. Șoferul autoutilitarei care s-a răsturnat în afara carosabilului a decedat. Avea 40 de ani și era din comuna Dobroești, județul Ilfov, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

2661 vizualizari
25 mar. 2019 08:37

Câmpina, printre sutele de localități din țară unde s-a organizat "Marșul pentru viață - Unic din prima secundă"

Martie 2019 a fost declarată "Luna pentru viață" în aproximativ 500 de localități din România și Republica Moldova. Iar pe 23 martie, în aceste localități a avut loc "Marșul pentru viață - Unic din prima secundă". La nivel național, "Marșul pentru viață" a ajuns la cea de-a IX-a ediție, fiind organizat de Asociația "Studenți pentru viață". La Câmpina, este al cincilea an consecutiv în care Liga Tinerilor Creștin Ortodocși Români se implică în organizarea acestui eveniment. 

Alte stiri recente

388 vizualizari
26 mar. 2019 21:40

Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Colegiul "Grigorescu". Invitat de onoare - primarul din Cimișlia, Gheorghe Răileanu

Pe 27 martie 2019 se împlinesc 101 ani de la unirea Basarabiei cu România, pas decisiv în înfăptuirea României Mari, al cărei Centenar l-am sărbătorit la 1 Decembrie 2018. La Câmpina sunt organizate mai multe manifestări dedicate unirii Basarabiei cu Țara Mamă, prima dintre acesta având loc marți, 26 martie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", în organizarea Asociației Cultul Eroilor, filiala Câmpina.

790 vizualizari
26 mar. 2019 20:30

Drept la replică din partea Serviciului Public al Pieței Centrale Câmpina

În virtutea dreptului la replică și a corectei informări a opiniei publice, în legătură cu articolul „Patru oameni ajung șomeri din cauza unor răfuieli (electorale) pe care conducerea Primăriei Câmpina le are cu directorul Pieței Centrale”, apărut în publicația online „CâmpinaTV.ro”, facem următoarele precizări:
- Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina (SPAEPCA) a fost înființat în anul 2005 ca structură de specialitate, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local Câmpina. Conform Regulamentului de organizare și funcționare, aprobat prin hotărâre a Consiliului, SPAEPCA se organizează în regim de gestiune directă, fiind finanțat integral din venituri proprii. Instituția nu a primit niciodată subvenție din bugetul local.