A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

La Breaza, la scurta ceremonie dedicată marcării momentului de semnare a ordinului de începere a lucrărilor a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, întâmpinat de primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.
”Acest proiect este de o importanță majoră pentru orașul nostru având în vedere faptul că la finalul lucrărilor foarte mulți brezeni vor beneficia de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare. În cadrul acestui proiect vor fi construite rețele de apă și canalizare și vor fi modernizate rețelele existente pe un număr de 46 de străzi din Breaza. Implementarea acestui proiect dovedește că ceea ce ne-am asumat în fața brezenilor sunt lucruri concrete și posibil de realizat, atâta timp cât există implicare, responsabilitate, viziune spre dezvoltare și deschidere în accesarea fondurilor europene. Dezvoltarea unitară a orașului nostru, a tuturor zonelor orașului, reprezintă un principiu de bază al viziunii și activității mele", a declarat Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.
La rândul său, Iulian Dumitrescu a precizat: ”Am dat startul lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canal în Sinaia, Breaza și Comarnic. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 24 luni, dar eu sper să fim gata mai repede. Consiliul Județean Prahova, prin HidroPrahova, derulează cel mai mare proiect din România de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată. Vorbim de investiții în 42 de localități, cu peste 300.000 beneficiari”.

 

 

1910 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Răzvan 22.09.2023 09:00 Așa, să vadă și ei ce înseamnă deranjul. Să moară și capra vecinului. Deputatul PNL Mircea Roșca, prezent în poze, garantează deranjul. Legea lui OM: „om trăi și om vedea”
  • Ion Radu 22.09.2023 13:28 Nu var fi rușine ați început lucrările pt canalizare în.aceste orașe iar la bănești de 10 ani nu ați terminat nici.acum canalizarea, Rușineeeeeeeeeee

Actualitate

1100 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1519 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2165 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1659 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.