Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Scorțeni Bordeni 0-1. Etapa a 13-a, minutul 13... ghinion!

Sport (Categoria articolului)

Etapa a 13-a s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru Triumf Poiana Câmpina, mai ales că singurul gol al partidei de pe teren propriu, cu CS Scorțeni Bordeni, a venit tot în minutul 13, dar în poarta poienarilor. Și avea să fie singurul gol la meciului....

Calculul hârtiei indica o victorie facilă a gazdelor, dar pe teren lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel. Oaspeții au deschis scorul în fatidicul minut 13, prin Hodoiu, și în ciuda atacurilor susținute ale poienarilor și numeroaselor ratări, acesta avea să fie singurul gol al partidei.
Trei puncte mari pe care echipa lui Alin Postolache și Valentin Bunea le pierde pe teren propriu, înfrângerea fiind cu atât mai neașteptată cu cât vine după o victorie cu multe goluri chiar în fieful liderului, CS Blejoi II, în etapa precedentă.
Marcator: Hodoiu (13).
Triumf Poiana Câmpina: G. Ilie - D. Marin (84 O. Vintilă), G. Radu, Tandalache, A. Burchi, Alexe, Bunea, A. Stan, Negreanu, Baltag (18 Savu), I. Dumitru (84 Țurlea). Antrenori: Alin Postolache, Valentin Bunea.
CS Scorțeni Bordeni: Florescu - Șoldan, I. Tăbârcă, Roșca, Iordache, M. Stan (64 Tuță), S. Radu (86 I. Vasile), Panaitescu, M. Tăbârcă, Duma, Hodoiu. Antrenori: Gheorghe Șerban, Nicolae Matei.
Cartonașe galbene: Bunea (38), Postolache (72) / Roșca (43), Panaitescu (51), I. Tăbârcă (69), Gh. Șerban (78), M. Tăbârcă (83).
Arbitri: Iulian Popișteanu (Brazi) - Emilian Chipon (Bucov), Adina Ciobanu (Ploiești).
Observator AJF: Vasile Bădilă (Sinaia).
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare, în fața formației AS Gherghița.
Iată și rezultatele înregistrate în această etapă:
Avântul Tomșani - CS Blejoi II 0-1
Olimpia Cireșanu - CS Câmpina 5-3
Brădetul Ștefești - AS Gherghița 2-0
Unirea Teleajen - Carpați Sinaia 1-1
Sportul Câmpina - Știința Albești 1-1
Petrolul Ologeni - AS Starchiojd 1-2
Viitorul Puchenii Mari - Progresul Bucov 2-0
CSO Mizil a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina se situează astfel: Triumf Poiana Câmpina - locul 4, cu 23 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, cu 16 puncte; CS Câmpina - locul 13, cu 14 puncte.

2664 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1109 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.