Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Roberto Opatchi a fost portar, iar în cariera sa de jucător a evoluat și la Poiana Câmpina, dar și la alte echipe, ajungând inclusiv la Steaua, în vestiarul căreia a intrat odată cu... Hagi. După încheierea carierei sportive a devenit antrenor, având mai multe echipe și mai multe performanțe în CV-ul său. În prezent, de la înființarea CS Câmpina, este antrenor al unei grupe de juniori de la clubul municipalității.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu antrenorul Roberto Opatchi veși afla lucruri interesante și, poate, inedite - când a pus prima oară o pereche de mănuși de portar în mâini și cine i le-a cumpărat, care sunt cele mai frumoase amintiri din cariera de jucător, precum și din cea de antrenor, ce alt post ar fi vrut să joace, dar și ce alt sport i-ar fi plăcut să facă, dacă nu ar fi existat fotbalul. De asemenea, veți afla ce materii îi plăceau la școală, dar și ce face în timpul liber, precum și preferințele sale în diverse domenii. Veți mai afla unde a petrecut cea mai frumoasă vacanță, în ce oraș își dorește să ajungă, dar și răspunsul absolut surprinzător la întrebarea ”care a fost cel mai extravagant lucru făcut în viață?”
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu antrenorul Roberto Opatchi, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu Florin Florian, fondatorul proiectului pentru copii ”Lumea lui Scăpărici”

 

 
2050 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

3007 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1519 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.