Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

După cum CâmpinaTV.ro v-a informat deja, singurul candidat în cadrul acestui concurs a fost actualul manager interimar, economistul Marius Niculescu. În fața unei comisii formată din dr. Irina Minescu - directorul Spitalului de Psihiatrie Voila, Bogdan Nica - directorul Spitalului Județean de Urgență și Florin Marcu - consilier local, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina, secretariatul fiind asigurat de consilierul local Adina Gârbăcică, Marius Niculescu a prezentat un proiect de management intitulat ”Performanța clinică și financiară a activităților (serviciilor) de sănătate la nivelul Spitalului Municipal Câmpina”. În urma susținerii acestui proiect, comisia i-a acordat lui Marius Niculescu nota 10, astfel că managerul interimar a devenit manager cu drepturi depline pentru un mandat de patru ani.

2493 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.