Panică la un restaurant din Câmpina din cauza unui incendiu izbucnit de la o friteuză

Actualitate (Categoria articolului)

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Restaurantul Club Montana din municipiul Câmpina. Personalul și clienții s-au autoevacuat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, sublocotenent Raluca Vasiloae, a luat foc un aparat de gătit (friteuză) din bucătărie și a existat o degajare mare de fum. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și au lichidat incendiul în scurt timp. La fața locului a ajuns și o Ambulanță Smurd, dar din fericire nu au existat victime. Cei prezenți în Club Montana au tras, însă, o speritură serioasă. 35 de persoane (clienți și angajați ai restaurantului) au părăsit incinta imediat cum s-a simțit miros puternic de fum și mai ales când au văzut că din bucătărie începe să iasă un fum dens. Unul dintre angajați a sunat la 112.

(Foto Mediafax, cu caracter ilustrativ)

8540 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2226 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.