Panică la un restaurant din Câmpina din cauza unui incendiu izbucnit de la o friteuză

Actualitate (Categoria articolului)

Pompierii militari au intervenit noaptea trecută pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Restaurantul Club Montana din municipiul Câmpina. Personalul și clienții s-au autoevacuat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, sublocotenent Raluca Vasiloae, a luat foc un aparat de gătit (friteuză) din bucătărie și a existat o degajare mare de fum. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și au lichidat incendiul în scurt timp. La fața locului a ajuns și o Ambulanță Smurd, dar din fericire nu au existat victime. Cei prezenți în Club Montana au tras, însă, o speritură serioasă. 35 de persoane (clienți și angajați ai restaurantului) au părăsit incinta imediat cum s-a simțit miros puternic de fum și mai ales când au văzut că din bucătărie începe să iasă un fum dens. Unul dintre angajați a sunat la 112.

(Foto Mediafax, cu caracter ilustrativ)

8586 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

785 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

412 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

60 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1014 vizualizari
14 apr. 2024 18:33

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

Un meci cu șase goluri ar fi trebuit să fie unul spectaculos, o adevărată promovare a sportului-rege. Dar meciul de la Bușteni, de duminică dimineață, a fost oarecum excepția...