Victorie zdrobitoare a PSD în Câmpina. PNL, umilit în propriul fief

Actualitate (Categoria articolului)

Din 2004 încoace, PSD a pierdut tot timpul la Câmpina, indiferent de tipul alegerilor. Aici a fost fief PDL, apoi PNL, iar social-democrații au fost nevoiți să se mulțumească de fiecare dată cu locul secund. Iată că acum valul social-democrat a măturat tot. Practic, la Câmpina, PSD nu doar că a câștigat alegerile parlamentare, ci a zdrobit PNL.

Senat
PSD - 40,43%
PNL - 18,27%
USR - 14,04%
ALDE - 8,91%
PMP - 8,49%

Camera Deputaților
PSD - 41,26%
PNL - 17,02%
USR - 14,31%
ALDE - 8,07%
PMP - 8,06%

În Câmpina, prezența la vot a fost 42,79%. Au votat 13.707 alegători, din care 431 pe liste suplimentare. Urna mobilă a fost solicitată de 68 persoane. Marea surpriză a acestor alegeri o constituie USR, care, iată, reușește un scor incredibil la Câmpina. Au fost secții în municipiu unde USR a avut mai multe voturi decât PNL. Despre rezultatele pe secții vom scrie separat. Oricum, un lucru este cert, Câmpina nu va avea reprezentant în Parlamentul României.

7284 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 12.12.2016 13:20 Era absolut normal sa se intample asa : cand orasul are in frunte un urmarit penal pe care nimeni din partid nu-l deranjeaza in vreun fel, cand orasul a ajuns o umbra a trecutului sau (sub conducerea PNL/PDL), cand pe lista de candidati apar un traseist recunoscut, o doamna care a stralucit prin pasivitate (asta vorbind la nivel local) precum si nume ca Roberta Anastase.... Ce se astepta PNL oare? Daca nu ia masuri urgente de restructurare probabil ca va impartasi soarta celuilat partid istoric, PNT-cd. Poate ca rezultatul acesta va fi ca un dus rece asupra lor si -acum, in al treisprezecelea ceas- vor face ceea ce se cuvine. La fel ca si in sport, rezultatele nu vin apasand pe un buton, urmeaza orelor de munca asidua...
  • bogdan 12.12.2016 13:37 Pnl nu a fost umilit, multe dintre voturile pnl ului la nivel local s au dus catre usr, alt partid de dreapta. Si acum s a votat anti ceva, mai exact votantii de dreapta(ca mine) au votat cu un partid nou, usr. Daca n ar fi existat acest partid, pnl ul ar fi avut un scor mult mai bun. Comparand, pnl+usr la campina au scor f bun impreuna fata de restul oraselor.
  • Jimmy 12.12.2016 16:25 Dupa asemenea rezultate dezastruoase ale PNL, ceva demisii?
  • Oancea 12.12.2016 18:27 Jimmy, nu o sa fie nicio demisie. Vor pune batista pe țambal. Si dacă demisionează Tiseanu, vine Guran președinte? Guran a distrus PNL la Campina. Iar Tiseanu a distrus PD-L. In acest caz, minus cu minus dă si mai mult minus. Județul nu va face nimic, pentru ca si acolo este dezastru. Tiseanu i-a lăsat primăria pe mâna lui Pitigoi, vechii membri nu mai se agita, liberalii Bratieni doar spală varza. Normal ca au pierdut. Dar demisii nu o sa vedem.
  • Anonim 12.12.2016 23:15 absolut normal pentru un oras in care populatia tanara este in continua scadere de cum intrii in oras si treci de OMV se poate observa populatia imbatrinata ce este usor de manipulat iar acest fenomen este perfect normal pentru ca noi avem trebuiri foarte importante sa construim parcuri iar tot ceea ce insemana investitor ce poate aduce locuri de munca este gonit perfect normal .....(mare curiozitate oare cine o sa va mai plateasca pensiile ?? sper ca si copiii din Anglia, Germania ,Franta etc.. sa nu va uite

Actualitate

1569 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2476 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1046 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1060 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.