Superb concert de colinde și cântece de iarnă, în Parcul Soceram din Câmpina. "Sărbătorile vin lângă casă!"

Eveniment (Categoria articolului)

În Parcul Soceram a avut loc, miercuri seară, un concert de colinde organizat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel împreună cu antreprenorii care fac parte din proiectul civic "Cumpără de lângă casă". Gazdă a fost Rudolf Leica, inițiatorul proiectului menționat și director general al societății Neptun Câmpina.

A fost un concert superb, copiii care au urcat pe scenă au fost extraordinari. Au cântat cu bucurie, din suflet, asta în pofida temperaturilor scăzute. Da, a fost ger, dar acești copii frumoși și talentați au încălzit atmosfera cu muzica și dansurile lor. Vorbim despre: Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (coordonator profesor Elisabeta Milea), Livia Pisăliță, Formația "Amicii" de la Școala Populară de Artă din Ploiești și Ansamblul Folcloric "Ca la Breaza". Între momentele artistice au fost premiați opt elevi câmpineni cu rezultate deosebite la învățătură și implicați în acțiuni de voluntariat. 
"Platforma Cumpără de lângă casă este, după cum bine știți, un proiect comunitar care își propune să revigoreze economia locală și să coaguleze comunitatea antreprenorilor locali. Cumpără de lângă casă va premia în această seară opt liceeni cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și în afara ariei curriculare, tineri care merită sprijinul comunității. Vreau să mulțumesc cu această ocazie membrilor platformei Cumpără de lângă casă al căror număr a ajuns, zilele acestea, la 100. Vreau să le mulțumesc pentru că au înțeles că civismul și coeziunea socială sunt pilonii oricărei comunități", a spus Rudolf Leica în deschiderea evenimentului.

3174 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 16.12.2022 14:50 Sunt profund dezamăgită de modul în care au fost acordate premiile ! Dacă discutam despre activitățile extrașcolare, nu înseamnă doar voluntariat. Vorbim despre rezultate, sau despre plimbări și pierderi de timp ? Respect ceea ce fac tinerii, apreciez ca fac voluntariat, dar chiar asa? Toate premiile, mai puțin al elevei din Forestier, care a avut rezultate la olimpiada, au fost acordate pt voluntariat. Trist! Sunt atâția elevi buni, la profil de vârf din licee, cu rezultate la concursuri Nationale, Internaționale....Păcat!
  • Anonim 17.12.2022 09:29 Pentru Elena: Tinand cont ca romanii au devenit mici sociopati lipsiti aproape total de grija pentru aproape, este foarte bine ca cineva s-a gandit sa premieze voluntariatul. Poate, poate, generatiile astea noi vor fi mai umane decat noi astia care alegem sa fim condusi de infractori la greu.

Eveniment

2593 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2536 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

632 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

580 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: