Mai multe tronsoane de drumuri naționale și autostradă au fost închise

Social (Categoria articolului)

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului puternic, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drumuri naționale și pe un tronson al autostrăzii A2. Vizibilitatea pe aceste tronsoane este sub 50 metri.

În cursul nopții au fost închise:
- DN 2, între Urziceni și Buzău (rută alternativă DN 1D Urziceni - Albești și DN 1B Albești - Buzău)
- DN 2B între localitățile Spătaru și Buzău
În această dimineață au fost închise:
- Autostrada A2, între București și Drajna (vizibilitatea este sub 25 metri), între Drajna și Fetești 
- DN 5B între Giurgiu și Ghimpați
- DN 22 între Râmnicu Sărat și limita județului Brăila cu județul Buzău
- DN 23B între Măicănești și Ciorăști (în județul Vrancea)
- DN 2N între Bogza și Dumbrăveni (în județul Vrancea)
- DN 47 între Chirnogi și Căscioarele (în județul Călărași)
Redeschiderea traficului rutier pe aceste sectoare de drum va fi anunțată de CNADNR prin intermediul unor comunicate de presă. CNADNR și Poliția Rutieră roagă participanții la trafic să respecte restricțiile de circulație și semnalizarea rutieră instituită temporar. 
Pe DN 1A, în Prahova, în zona localității Cheia, se circulă cu dificultate din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire.

3598 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

1443 vizualizari
27 nov. 2023 11:19

Grevă generală pe termen nelimitat la Casa de Pensii și celelalte instituții care aparțin de Ministerul Muncii

1 comentarii

De luni, 27 noiembrie 2023, membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii, cât și angajații neafiliați în sindicate, declară GREVĂ GENERALĂ pentru eliminarea inechităților salariale și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Este o grevă generală pe termen nelimitat, pe durata căreia nu se asigură programul de lucru cu publicul. Sunt în grevă angajații de la casele de pensii, agențiile pentru plăți și inspecție socială, agențiile pentru ocuparea forței de muncă și inspectoratele teritoriale de muncă.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.