Campania ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc” a ajuns la copiii din Telega

Actualitate (Categoria articolului)

Firma RURIS, cu reprezentanță și în municipiul Câmpina, pe Strada 1 Mai, nr. 22, derulează la începutul acestui an școlar o campania care se intitulează ”RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”. În cadrul acestei campanii au fost donate unor copii din întreaga țară 3.000 de ghiozdane, echipate cu toate rechizitele de care are nevoie un elev – caiete, penare, truse geometrice etc.

Campania firmei RURIS a ajuns miercuri, 11 septembrie, și la Telega, la Școala Gimnazială nr. 1 și la Școala ”Alexandru Popescu Telega”, din satul Telega Vale, acolo unde 55 de copii din clasele a V-a și a VIII-a au beneficiat de cadoul oferit de reprezentanții societății menționate. Un cadou binevenit pentru mulți dintre ei, o surpriză frumoasă de care copiii au fost încântați. 
La eveniment au fost prezenți reprezentantul zonal al firmei RURIS - Claudiu Ceaușu și reprezentantul pentru Câmpina al companiei - Viorel Nedelcu, ei fiind însoțiți la fiecare clasă de directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Telega, prof. Carmen Ciocănescu. ”Încercăm să venim în sprijinul vostru, al elevilor, cu ghiozdane și rechizite, prin care să vă încurajăm să nu părăsiți școala. Și vă rugăm să transmiteți acest mesaj și celorlalți colegi ai voștri, fraților și surorilor voastre, fiind foarte important pentru noi toți, pentru comunitățile locale, dar și pentru întregul sistem de educație, pentru viitorul acestei țări. Să creșteți frumoși, să vă bucurați și să megeți cât mai departe la școală! Cine are carte, are parte!”, le-a spus Claudiu Ceaușu, copiilor din Telega. (video) (P)

6349 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

596 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

780 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

652 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1580 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: