Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Roxana Stan este profesor de geografie și director al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina de opt ani. De asemenea, este una dintre vocile importante din sistemul de educație câmpinean.
Din interviul  "Scurt și la... subiect" veți afla, printre altele, care a fost materia preferată la școală, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, dacă a avut un model sau care au fost cele mai mari provocări și realizări, dar au fost și întrebări ceva mai personale, de genul ce pasiuni aveți, ce muzică preferă, ce carte sau care a fost cea mai frumoasă vacanță.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu profesor Roxana Stan, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță
Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

4124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

868 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2188 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.