Accident în Câmpina. Două maşini s-au ciocnit în Cartierul Muscel

Actualitate (Categoria articolului)

În această după-amiază, în jurul orei 16.00, pe Strada I.H. Rădulescu din municipiul Câmpina a avut loc un accident de circulaţie soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Accidentul s-a produs la intersecţia cu Strada Libertăţii, iar cauza determinată după cercetările preliminare a fost neacordarea de prioritare, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. Un autoturism marca Volkswagen nu a acordat prioritate la ieşirea din Strada Libertăţii spre Strada I.H. Rădulescu şi a fost acroşat de un autoturism marca BMW, care circula regulamentar spre platoul Muscel. Din accident a rezultat avarierea destul de serioasă a autoturismului Volkswagen. La faţa locului a fost prezent un echipaj al Poliţiei Municipale, precum şi un echipaj de pompieri de la ISU Prahova pentru asigurarea zonei.

7670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.