20 ianuarie 2016, următorul termen în procesul pentru demolarea monstrului de beton din centrul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Cu acest nou termen intrăm, practic, în al șaptelea an de procese pentru a scăpa de clădirea aceasta oribilă și periculoasă din centrul municipiului. Da, de aproape șapte ani se judecă Primăria Câmpina cu firma Erin SRL, proprietara "turnului înclinat" pentru ca terenul de sub construcție să revină municipalității, iar clădirea să dispară. Șansele sunt mici ca Primăria să câștige, dar poate la un moment dat va explica cineva cu subiect și predicat de ce s-a pierdut proces după proces în această cauză.

Toate instanțele de până acum au dat câștiga de cauză firmei Erin SRL, deși, aparent, vina pentru situația legată de clădire îi aparține. La jumătatea lunii noiembrie a acestui an, juriștii Primăriei au preluat dosarul de la avocatul Constantin Pănoiu și au făcut recurs la ultima sentință a Secției Civile de contencios administrativ și fiscal din cadrul Tribunalului Prahova. O sentință favorabilă tot societății Erin SRL. Prima înfățișare pentru recurs a avut loc săptămâna trecută, pe 17 decembrie. Avocații firmei Erin au depus o întâmpinare la motivele expuse de juriștii Primăriei Câmpina în recurs, iar instanța a stabilit un nou termen - 20 ianuarie 2016. Așadar, procesul continuă.

4522 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aditza 23.12.2015 19:04 Inteleg ca problema pentru care s-a ajuns in acest impas este construirea mai multor etaje decat cele din autorizatie. De ce nu le da primaria amenda in fiecare zi, pentru nerespectarea autorizatiei de construire, pana ar veni firma respectiva sa ajunga la intelegere? Si asa cred ca ar trebui sa se intample cu toti cei care nu isi respecta autorizatiile de constructie! Ca mai sunt cazuri in Campina!
  • Radu 24.12.2015 09:14 Povestea asta nu se mai termina niciodată si cred ca reprezintă imaginea fidela a delăsării din Primăria Campina!

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.