Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Manifestările vor începe la ora 13.30 și vor include intonarea Imnului de Stat de către Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți, scurte alocuțiuni ale primarului Alin Moldoveanu și subprefectului Alexandru Vane, depunerea de coroane și jerbe de flori la monumentul Soldatului și defilarea detașamentelor de militari, jandarmi, pompieri, polițiști, pe muzica Fanfarei Centrului Cultural Județean Prahova.

3847 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 29.11.2022 16:24 De ce este evitata zona centrala unde este un ansamblu istoric cu harta României Mari, personalitățile Campinei și alte repere istorice? Probabil consilierii personali, veniți de pe alte meleaguri, nu știu de existenta sa și nu l-au consiliat pe dl. Primar. La mulți ani România!
  • Ioana 29.11.2022 16:47 Răutăcismele dvs. sunt foarte cunoscute, dl Florin. Unde s-ar putea depune coroanele de flori? La ''harta României Mari''? Sau poate la celelalte ''repere istorice''? Sau poate să alerge oamenii de la soldat, după ce au depus coroane, la mărețul ''ansamblu istoric'' unde să aibă loc parada? O fi având Moldoveanu vreun consilier de pe alte meleaguri, dar Tiseanu i-a avut pe toți de p-aci, din Câmpina, și tot așa s-au desfășurat manifestările! La mulți ani, române! Trezește-te!

Actualitate

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.