Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Manifestările vor începe la ora 13.30 și vor include intonarea Imnului de Stat de către Formația "Celesta" de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoți, scurte alocuțiuni ale primarului Alin Moldoveanu și subprefectului Alexandru Vane, depunerea de coroane și jerbe de flori la monumentul Soldatului și defilarea detașamentelor de militari, jandarmi, pompieri, polițiști, pe muzica Fanfarei Centrului Cultural Județean Prahova.

3492 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 29.11.2022 16:24 De ce este evitata zona centrala unde este un ansamblu istoric cu harta României Mari, personalitățile Campinei și alte repere istorice? Probabil consilierii personali, veniți de pe alte meleaguri, nu știu de existenta sa și nu l-au consiliat pe dl. Primar. La mulți ani România!
  • Ioana 29.11.2022 16:47 Răutăcismele dvs. sunt foarte cunoscute, dl Florin. Unde s-ar putea depune coroanele de flori? La ''harta României Mari''? Sau poate la celelalte ''repere istorice''? Sau poate să alerge oamenii de la soldat, după ce au depus coroane, la mărețul ''ansamblu istoric'' unde să aibă loc parada? O fi având Moldoveanu vreun consilier de pe alte meleaguri, dar Tiseanu i-a avut pe toți de p-aci, din Câmpina, și tot așa s-au desfășurat manifestările! La mulți ani, române! Trezește-te!

Actualitate

1588 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2531 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1388 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.