10 + 1 locuri pe panourile electorale din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Primăria Câmpina a avut loc astăzi, în prezența reprezentanților mai multor formațiuni politice, tragerea la sorți a ordinii candidaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie pe panourile electorale din municipiu. Iar rezultatul este următorul: 1 - ALDE, 2 - PRU, 3 - PRM, 4 - candidat independent (Marius Fenichiu), 5 - UDMR, 6 - PSD, 7 - USR, 8 - PER, 9 - ANR, 10 - PMP, 11 - PNL.

Cum panourile electorale din Câmpina au doar zece locuri pentru afișe pe fiecare parte, se va proceda ca la alegerile locale și se va adăuga o tăbliță suplimentară, atașată panoului (foto, de la locale). Iar acest loc revine PNL, conform tragerii la sorți.
În Câmpina există 16 panouri electorale, locațiile fiind stabilite prin dispoziție a primarului municipiului: Cartier Câmpinița - Parc Durbac, Parcul Trandafirilor (la notariate), Parcul de la Soldat, Banca Transilvania, BCR, Piața Centrală, Strada Erupției, Strada Mioriței, Cartier Turnătorie, Cartier Voila - Alimentară, Cartier Voila - Drumul Taberei, Parcul Rezervoarelor, Strada B.P. Hasdeu - Alimentară, Strada Fabricii - Strada Tg. Mureș, Fântâna cu Cireși, Strada Dr. Babeș la intersecție cu Podului. Fiecare partid/alianță/candidat are dreptul la două afișe pe panoul electoral (câte unul pe fiecare parte a panoului).

4587 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.