Primarul Horia Tiseanu are un nou consilier personal

Actualitate (Categoria articolului)

Nu, Horia Tiseanu nu a renunțat la serviciile lui Marian Dulă, ci a ales să aibă doi consilieri personali, lucru pe care legea îl permite. Noul consilier personal se numește Ioana Bumbăcea și a absolvit Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității București. Ieri și-a început activitatea în cadrul Primăriei și a participat la prima sa acțiune în noua calitate - simpozionul de Ziua Câmpinei.

Intenția primarului Horia Tiseanu de a avea doi consilieri personali nu este o noutate. Informații legate de acest subiect au apărut încă din vara anului trecut, după alegerile locale. Dar până acum sarcinile postului i-au revenit doar lui Marian Dulă. Acum, va trebui să le împartă cu noul consilier personal. Cel mai probabil, Ioana Bumbăcea se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de Primărie în parteneriat cu școlile, de diverse manifestări organizate de administrația locală cu diferite ocazii. Iar Marian Dulă va avea acele atribuții legate de urmărirea unor lucrări care se desfășoară pe domeniul public și va fi reprezentantul primarului în consiliile de administrație de la școli și spitale, acolo unde se impune acest lucru. Vom vedea pe parcurs dacă sunt și alte activități de care se vor ocupa cei doi consilieri personali și, probabil, vom afla curând care dintre ei se va ocupa de relația cu presa.
Îi dorim mult succes noului consilier personal, Ioana Bumbăcea, pentru că are nevoie de așa ceva în Primăria Câmpina.

5857 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tra-la-la 10.01.2017 17:57 Tot pe filiera Voila? Nu vi se pare suspecta apetenta primarului nostru pentru tot ce inseamna Voila?
  • Jimmy 10.01.2017 22:12 Nu cumva mama acestei fete este colega de serviciu cu mama copilului primarului? Intortocheate sunt caile... cand e vorba de Voila!

Actualitate

205 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

1 comentarii

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

241 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1216 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

142 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.