Primarul Horia Tiseanu are un nou consilier personal

Actualitate (Categoria articolului)

Nu, Horia Tiseanu nu a renunțat la serviciile lui Marian Dulă, ci a ales să aibă doi consilieri personali, lucru pe care legea îl permite. Noul consilier personal se numește Ioana Bumbăcea și a absolvit Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității București. Ieri și-a început activitatea în cadrul Primăriei și a participat la prima sa acțiune în noua calitate - simpozionul de Ziua Câmpinei.

Intenția primarului Horia Tiseanu de a avea doi consilieri personali nu este o noutate. Informații legate de acest subiect au apărut încă din vara anului trecut, după alegerile locale. Dar până acum sarcinile postului i-au revenit doar lui Marian Dulă. Acum, va trebui să le împartă cu noul consilier personal. Cel mai probabil, Ioana Bumbăcea se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de Primărie în parteneriat cu școlile, de diverse manifestări organizate de administrația locală cu diferite ocazii. Iar Marian Dulă va avea acele atribuții legate de urmărirea unor lucrări care se desfășoară pe domeniul public și va fi reprezentantul primarului în consiliile de administrație de la școli și spitale, acolo unde se impune acest lucru. Vom vedea pe parcurs dacă sunt și alte activități de care se vor ocupa cei doi consilieri personali și, probabil, vom afla curând care dintre ei se va ocupa de relația cu presa.
Îi dorim mult succes noului consilier personal, Ioana Bumbăcea, pentru că are nevoie de așa ceva în Primăria Câmpina.

5663 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tra-la-la 10.01.2017 17:57 Tot pe filiera Voila? Nu vi se pare suspecta apetenta primarului nostru pentru tot ce inseamna Voila?
  • Jimmy 10.01.2017 22:12 Nu cumva mama acestei fete este colega de serviciu cu mama copilului primarului? Intortocheate sunt caile... cand e vorba de Voila!

Actualitate

1591 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2534 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1390 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.