Primarul Horia Tiseanu are un nou consilier personal

Actualitate (Categoria articolului)

Nu, Horia Tiseanu nu a renunțat la serviciile lui Marian Dulă, ci a ales să aibă doi consilieri personali, lucru pe care legea îl permite. Noul consilier personal se numește Ioana Bumbăcea și a absolvit Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității București. Ieri și-a început activitatea în cadrul Primăriei și a participat la prima sa acțiune în noua calitate - simpozionul de Ziua Câmpinei.

Intenția primarului Horia Tiseanu de a avea doi consilieri personali nu este o noutate. Informații legate de acest subiect au apărut încă din vara anului trecut, după alegerile locale. Dar până acum sarcinile postului i-au revenit doar lui Marian Dulă. Acum, va trebui să le împartă cu noul consilier personal. Cel mai probabil, Ioana Bumbăcea se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de Primărie în parteneriat cu școlile, de diverse manifestări organizate de administrația locală cu diferite ocazii. Iar Marian Dulă va avea acele atribuții legate de urmărirea unor lucrări care se desfășoară pe domeniul public și va fi reprezentantul primarului în consiliile de administrație de la școli și spitale, acolo unde se impune acest lucru. Vom vedea pe parcurs dacă sunt și alte activități de care se vor ocupa cei doi consilieri personali și, probabil, vom afla curând care dintre ei se va ocupa de relația cu presa.
Îi dorim mult succes noului consilier personal, Ioana Bumbăcea, pentru că are nevoie de așa ceva în Primăria Câmpina.

5750 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tra-la-la 10.01.2017 17:57 Tot pe filiera Voila? Nu vi se pare suspecta apetenta primarului nostru pentru tot ce inseamna Voila?
  • Jimmy 10.01.2017 22:12 Nu cumva mama acestei fete este colega de serviciu cu mama copilului primarului? Intortocheate sunt caile... cand e vorba de Voila!

Actualitate

1 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1218 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

Alte stiri recente

1650 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

558 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.