Întrebare pentru Primăria Câmpina: ce are Arinul și nu are Rândunica?

Actualitate (Categoria articolului)

Arinului și Rândunicii sunt două alei din Cartierul Voila. Prima este o alee vedetă, despre care am scris de mai multe ori. Este 'aleea dintre grădini', asfaltată în vara acestui an. Nu am făcut-o noi vedetă, a făcut-o Primăria Câmpina, care a asfaltat ca la carte aleea care duce pe coclauri. Cea de-a doua alee, Rândunicii, este jalnică. Iar locuitorii de aici se întreabă și întreabă administrația locală: ce are Arinul și nu are Rândunica?

Pe Arinului sunt patru case și mai multe grădini. Pe Rândunicii sunt opt case și mai multe grădini. Ambele străduțe sunt în același cartier. Răspunsul la întrebarea de mai sus e simplu: Arinului are asfalt, ceea ce Rândunicii nu va avea prea curând. Și mai au o întrebare locuitorii de pe Rândunicii: dintre toate străduțele și aleile din Cartierul Voila, de ce tocmai pe Arinului s-a introdus canalizare? Aici nu avem un răspuns, ci doar niște bănuieli. Dar refuzăm să credem ce spune gura târgului cum că primarul Horia Tiseanu ar avea teren pe Arinului. Dacă ar fi așa, ar apărea în declarația de avere a primarului, pentru că domnia sa este cel mai corect dintre câmpineni. Să fi trecut terenul pe numele altcuiva? Exclus! Domnia sa nu ar face așa ceva pentru că este un exemplu de moralitate, plus că a îndeplinit toate criteriile de integritate impuse de propriul partid...

Vom reveni la Arinului ori de câte ori vom avea ocazia, este un subiect pe care nu-l putem uita prea ușor nici noi și nici mulți câmpineni revoltați de ceea ce s-a întâmplat aici. Pe Rândunicii, tot locuitorii ne-au chemat. Așa cum ne-au chemat cei de pe Buciumului, de pe Cerbului și alte străzi și alei din municipiu, despre care am scris sau urmează să scriem. Și de fiecare dată, situația găsită pe teren o vom raporta la Arinului, aleea cu patru case și mai multe grădini, canalizată, asfaltată și marcată de la un capăt la altul.

4831 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fan club Tiseanu 24.09.2016 18:04 Votati Tiseanu si o sa traiti bine

Actualitate

982 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

1494 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

329 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

59 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.