Întrebare pentru Primăria Câmpina: ce are Arinul și nu are Rândunica?

Actualitate (Categoria articolului)

Arinului și Rândunicii sunt două alei din Cartierul Voila. Prima este o alee vedetă, despre care am scris de mai multe ori. Este 'aleea dintre grădini', asfaltată în vara acestui an. Nu am făcut-o noi vedetă, a făcut-o Primăria Câmpina, care a asfaltat ca la carte aleea care duce pe coclauri. Cea de-a doua alee, Rândunicii, este jalnică. Iar locuitorii de aici se întreabă și întreabă administrația locală: ce are Arinul și nu are Rândunica?

Pe Arinului sunt patru case și mai multe grădini. Pe Rândunicii sunt opt case și mai multe grădini. Ambele străduțe sunt în același cartier. Răspunsul la întrebarea de mai sus e simplu: Arinului are asfalt, ceea ce Rândunicii nu va avea prea curând. Și mai au o întrebare locuitorii de pe Rândunicii: dintre toate străduțele și aleile din Cartierul Voila, de ce tocmai pe Arinului s-a introdus canalizare? Aici nu avem un răspuns, ci doar niște bănuieli. Dar refuzăm să credem ce spune gura târgului cum că primarul Horia Tiseanu ar avea teren pe Arinului. Dacă ar fi așa, ar apărea în declarația de avere a primarului, pentru că domnia sa este cel mai corect dintre câmpineni. Să fi trecut terenul pe numele altcuiva? Exclus! Domnia sa nu ar face așa ceva pentru că este un exemplu de moralitate, plus că a îndeplinit toate criteriile de integritate impuse de propriul partid...

Vom reveni la Arinului ori de câte ori vom avea ocazia, este un subiect pe care nu-l putem uita prea ușor nici noi și nici mulți câmpineni revoltați de ceea ce s-a întâmplat aici. Pe Rândunicii, tot locuitorii ne-au chemat. Așa cum ne-au chemat cei de pe Buciumului, de pe Cerbului și alte străzi și alei din municipiu, despre care am scris sau urmează să scriem. Și de fiecare dată, situația găsită pe teren o vom raporta la Arinului, aleea cu patru case și mai multe grădini, canalizată, asfaltată și marcată de la un capăt la altul.

4639 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fan club Tiseanu 24.09.2016 18:04 Votati Tiseanu si o sa traiti bine

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.