Primarul Alin Moldoveanu i-a înmânat președintei ANT scrisoarea de intenție privind obținerea statutului de stațiune balneo pentru comuna Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Brașov are loc astăzi Conferința 'Managementul destinațiilor - online și offline', eveniment organizat de Autoritatea Națională pentru Turism, în parteneriat cu Google România. La această conferință participă și reprezentanți ai administrațiilor publice locale, printre care se numără și primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

Conferința are ca scop prezentarea viziunii ANT cu privire la înființarea organizațiilor de management al destinațiilor pentru creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedere turistic. Iar partenerul Google România va prezenta instrumentele de marketing online și va contura profilul călătorului digital. Cu ocazia acestui eveniment, primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, a discutat cu președintele ANT, Anca Pavel Nedea, despre oportunitatea ca Poiana să devină stațiune balneo cu toate condițiile și avantajele care decurg din obținerea acestui statut. 'I-am înmânat președintei ANT scrisoarea de intenție prin care administrația locală dorește să parcurgă toți pașii premergători obținerii statutului de stațiune balneo pentru localitatea noastră. Avem de îndeplinit niște condiții, unele le îndeplinim deja, și cred că vom reuși să obținem acest statut care ne va aduce și o serie de avantaje pentru Poiana Câmpina. Am spus-o și o repet, nu trebuie să pierdem nicio oportunitate de a ne face cunoscuți, de a prezenta istoria localității ca stațiune balneară, de a vorbi despre prezent, despre valorificarea izvoarelor naturale de ape minerale prin Baza de Tratament de la SanConfind, de a ne promova mai mult în plan național. Trebuie să atragem turiști, dar trebuie să atragem și investitori interesați să investească în acest domeniu', ne-a declarat Alin Moldoveanu. 

La conferința de la Brașov sunt prezenți și reprezentanți au multor firme din turism, ai centrelor de informare turistice, ai asociațiilor de dezvoltare și promovare turistică, asociațiilor patronale și federațiilor din turism, ONG-urilor cu activitate în domeniul turismului.

7818 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 13.10.2016 14:37 Si acum îmi pare rău ca nu l-am votat pe Alin in 2008 la primaria Campina!

Actualitate

2813 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

6698 vizualizari
17 ian. 2022 19:20

O câmpineancă este noul ambasador al României la Uniunea Europeană

La finalul anului trecut, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a noului ambasador al României la Uniunea Europeană, în persoana Iuliei Raluca Matei.

Alte stiri recente

490 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

987 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.