Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în acest an. Încă o promisiune nerespectată

Actualitate (Categoria articolului)

Decembrie 2016, plenul Consiliului Local, viceprimarul Adrian Pițigoi: "Anul acesta ne-am trezit târziu. Dar anul viitor, în mod cert, vom organiza și la Câmpina un Târg de Crăciun. Vă asigur că ne vom ocupa din timp de asta". Încă o promisiune bifată la categoria celor nerespectate. Municipiul Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în 2017.

N-o fi Câmpina precum Sibiul sau Brașovul, dar un Târg de Crăciun, frumos și elegant, se putea organiza și la noi. Ba chiar se putea face unul care să atragă turiști, dacă ar fi existat dorință și implicare. Din păcate, și la acest capitol Câmpina stă pe loc. Sunt tot mai multe orașe în țară, mai mari sau mai mici, unde organizarea unui Târg de Crăciun a devenit deja tradiție. Iar pregătirile încep din timp, poate chiar prin august-septembrie. Administrația câmpineană, însă, nu se poate trezi la timp. De promis e ușor, de făcut treabă e mai greu.
Prin urmare, și în acest an vom vizita târgurile altora, iar la Câmpina vom "admira" kitsch-urile de la căsuțele din lemn de pe platoul de la Carrefour.

4890 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Hi hi hi 21.11.2017 12:06 Dumneavoastră chiar puneți bază pe ce zice Mițigoi?
  • minion 21.11.2017 16:41 Promisiuni desarte. S-or trezi oare vreodata ?!?

Actualitate

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1584 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1537 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)