Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în acest an. Încă o promisiune nerespectată

Actualitate (Categoria articolului)

Decembrie 2016, plenul Consiliului Local, viceprimarul Adrian Pițigoi: "Anul acesta ne-am trezit târziu. Dar anul viitor, în mod cert, vom organiza și la Câmpina un Târg de Crăciun. Vă asigur că ne vom ocupa din timp de asta". Încă o promisiune bifată la categoria celor nerespectate. Municipiul Câmpina nu va avea Târg de Crăciun nici în 2017.

N-o fi Câmpina precum Sibiul sau Brașovul, dar un Târg de Crăciun, frumos și elegant, se putea organiza și la noi. Ba chiar se putea face unul care să atragă turiști, dacă ar fi existat dorință și implicare. Din păcate, și la acest capitol Câmpina stă pe loc. Sunt tot mai multe orașe în țară, mai mari sau mai mici, unde organizarea unui Târg de Crăciun a devenit deja tradiție. Iar pregătirile încep din timp, poate chiar prin august-septembrie. Administrația câmpineană, însă, nu se poate trezi la timp. De promis e ușor, de făcut treabă e mai greu.
Prin urmare, și în acest an vom vizita târgurile altora, iar la Câmpina vom "admira" kitsch-urile de la căsuțele din lemn de pe platoul de la Carrefour.

4988 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Hi hi hi 21.11.2017 12:06 Dumneavoastră chiar puneți bază pe ce zice Mițigoi?
  • minion 21.11.2017 16:41 Promisiuni desarte. S-or trezi oare vreodata ?!?

Actualitate

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1338 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1152 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.