Trei clasări pe podium pentru Lido Câmpina la ultima etapă a Campionatului Național de Motocros. Două medalii și în clasamentul general

Sport (Categoria articolului)

Pe traseul de la Ciolpani, din apropierea Capitalei, a avut loc în week-end, ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, precum și ultima etapă a Campionatului Est-European, actuala denumire a fostului Campionat Balcanic.

În ciuda numeroaselor accidentări, inerente pe finalul sezonului, Lido Câmpina a reușit și la această etapă să se claseze de trei ori pe podiumul de premiere.
Iată rezultatele sportivilor de la Lido Câmpina la această ultimă etapă, cu precizarea că în clasament sunt incluși și sportivii de la Campionatul Est-European:
Adrian Badea - veterani I, locul 2
Marcel Vișoiu - veterani I, locul 3
Alexandru Fota - amatori MX2, locul 3
Eduard Badea - MX2 junior, locul 9
Alin Pandele - MX2, locul 13
În urma rezultatelor din această ultimă etapă a Campionatului Național de Motocros, CS Lido Câmpina a obținut două medalii în clasamentul general, precum și următoarele clasări:
Marcel Vișoiu - veterani I, locul 2 (vicecampion național) 
Sebastian Strechioiu  veterani I, locul 3
Alin Pandele - MX2, locul 4 (o performanță foarte bună)
Alexandru Fota - amatori MX2, locul 4 (la numai trei puncte de podium, plătind tribut accidentărilor)
Alexandru Oprescu  veterani I, locul 5
Adrian Badea - veterani I, locul 6
Răzvan Ilina - MX1, locul 8
Eduard Badea - MX2 junior, locul 9
Sunt rezultate bune și foarte bune, cu care Câmpina sportivă ar trebui să se mândrească, iar pe acești sportivi să-i premieze, așa cum se întâmplă cu toți ceilalți sportivi care fac cinste Câmpinei prin toată țara, fiecare în ramura sa sportivă.

2883 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: