Și încă un rând de borduri în micul părculeț de pe Frații Golești...

Actualitate (Categoria articolului)

Ați mai văzut undeva atâtea borduri într-un spațiu de nici 100 mp? Și nu orice spațiu, ci unul verde, un mic părculeț. Ei bine vedeți acum, la Câmpina! Și vă aducem la cunoștință faptul că, față de săptămâna trecută, când am scris primul articol despre noua "realizare" a administrației locale, a mai apărut un rând de borduri. 

Două rânduri de borduri în jurul copacilor, alte borduri pe laterale, borduri în borduri, aproape. Iar astăzi s-a turnat și betonul între copaci. Urmează pavelele. Și uite așa, cineva din Primăria Câmpina se poate lăuda că nu stă degeaba, că muncește pentru binele comunității, dar presa asta rea, de "can-can", nu știe să aprecieze eforturile. De parcă e de apreciat "plantarea" de borduri pe un spațiu verde. La finalul lucrării, le vom număra, bordură cu bordură. Apoi vom apela la Guinness Book, măcar să știm o treabă și recordul să fie oficial.
Unii poate vor aprecia lucrarea de aici, cu borduri și pavele. Îi vor spune modernizare. Alții vor continua să mulțumească autorităților că vor avea și candidații la examenul auto unde să stea, la umbră, până le vine rândul să susțină probele. Că oricum distrugeau iarba de acolo, dar așa, pe betoane, se stă mai bine, poate le pune Primăria și niște bănci. În realitate, pentru comunitatea locală, părculețul de la intersecția străzilor Frații Golești și Griviței se poate considera că este distrus. Și asta, cu bună-știință.

Citiți și Numai borduri și pavele nu aveam pe spațiile verzi din Câmpina. O să avem acum...

6233 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionutz 28.08.2017 21:44 Asta e o crima impotriva spatiului verde, implicit, impotriva speciei umane! Chiar nu se sesizeaza nimeni?! Nici macar Agentia pentru Protectia Mediului? Apropos, mai e sefa acolo fosta secretara a lui Tiseanu?
  • Bogdan 29.08.2017 10:36 Prostia domnului Tiseanu si a celor din jurul lui nu mai mira demult pe nimeni. Insa, desi nu aveam prea mari sperante nici in cazul lui, ma gandeam ca macar Adrian Pitigoi sa fie ceva mai destupat la minte. Ti-ai gasit....se potrivesc de minune cei doi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce le mai poate trece prin cap. Cat de frumos putea fi amenajat acel parc si ce solutie idioata au gasit....
  • Tuie Miseanu 07.09.2017 15:02 Sa fie.. Nu se stie niciodata..

Actualitate

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.