Primăria Câmpina închiriază amplasamentele pentru comerțul de sărbători

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț privind închirierea amplasamentelor pentru comerțul de sărbători.

Primăria municipiului Câmpina închiriază amplasamente destinate comercializării articolelor specifice sărbătorilor de iarnă.
Perioada de desfășurare a comerțului ocazional: 24 noiembrie - 31 decembrie 2023.
Ultima zi de depunere a cererilor de către comercianți la sediul Serviciului Administrare Piață și Parcări este 20 noiembrie 2023.
La cererea privind închirierea unui amplasament se vor anexa următoarele documente: copie CUI, copie carte de identitate, copie certificat constatator de la Registrul Comerțului, certificat fiscal (de la Direcția Economică pentru societățile care au sediul în municipiul Câmpina).
Nu se pot depune mai multe cereri de către o singură societate.
Tariful de închiriere pentru toată perioada este de 576,64 lei/amplasament.

1997 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

70 vizualizari
16 feb. 2024 17:51

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 16 februarie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

537 vizualizari
10 feb. 2024 11:02

HidroPrahova a semnat un nou contract în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată

HidroPrahova S.A. a semnat, în data de 6 februarie 2024, contractul de proiectare și execuție intitulat PH-CL-17 – “Reabilitare front captare Bălțești, retehnologizare stație tratare Cărbunești și înlocuire rezervor de înmagazinare V = 5000 mc Băicoi”. Contractul este inclus în ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova, în perioada 2014-2020”, Cod MySMIS 2014+ 156809.

Alte stiri recente

332 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

205 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.