Unde nu ar dormi liniștiți primarul și viceprimarul Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

La Primăria Câmpina a avut loc miercuri dezbaterea publică privind criteriile cu punctaj și pragurile de punctaj pentru stabilirea încadrării fiscale a proprietăților din intravilanul municipiului, despre care noi am scris pe larg AICI. A fost o dezbatere interesantă, desfășurată într-un cadru mai puțin protocolar, asta poate și datorită faptului că nu au participat decât reprezentanții Asociației Câmpina Civică. După prezentarea proiectului de către Didona Căliman, arhitectul șef al municipiului, a fost o discuție mai degrabă liberă, din care am aflat și lucruri inedite.

De exemplu, am aflat unde nu ar dormi liniștiți primarul și viceprimarul municipiului Câmpina, din punct de vedere al siguranței zonei respective.
"Privind harta cu modificările aduse zonelor de impozitare, spre exemplu, văd că Strada În Luncă nu va mai fi în ultima zonă de impozitare. Vă spun, însă, sincer, eu nu aș dormi liniștit în zona În Luncă. Sunt de acord, e barajul, dar... nu știu, eu nu aș putea dormi liniștit acolo", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi atunci când au fost date câteva exemple referitoare la schimbarea încadrării zonelor de impozitare. Strada În Luncă a fost considerată întotdeauna zonă inundabilă și acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a aflat în zona de impozitare D. După realizarea noii hărți de impozitare, Strada În Luncă va fi încadrată în altă clasă de impozitare, superioară.
"Eu nu aș dormi liniștit pe Strada Plevnei, în zona unde sunt alunecările de teren. În ciuda demersurilor și investițiilor noastre, în urma nenumăratelor discuții și intervenții la nivelul Prefecturii, este practic aproape imposibil să oprești alunecările de teren din acea zonă. Puteți vedea de la o lună la alta diferențele din carosabil, dar cel mai bine se vede în dreptul scărilor care coboară de pe Strada Mărășești, la marginea carosabilului, lângă bordură. De la an la an, spațiul care apare acolo este din ce în ce mai mare... Nu aș putea dormi liniștit în zona respectivă", a spus primarul Horia Tiseanu, cu referire la o altă zonă dificilă din Câmpina.
Acum, dacă primarul și viceprimarul municipiului nu ar dormi liniștiți în aceste zone, oamenii care locuiesc acolo ce ar trebui să facă?!

4145 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

253 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.

547 vizualizari
09 dec. 2023 17:52

Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

2 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

237 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

621 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.