Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

Actualitate (Categoria articolului)

Un apel repetat, pe care nu-l fac oamenii de rând și nici reprezentanții mass-media, ci chiar un consilier local. Este vorba despre consilierul PNL Elena Albu, care de mai multă vreme tot încearcă să-i convingă pe reprezentanții diverselor compartimente din Primărie și Poliția Locală să găsească soluții pentru clădirile neterminate și care arată jalnic.

"Vă solicit încă o dată, haideți să găsim o soluție pentru a-i obliga pe cei care dețin clădiri neterminate, unele chiar construite ilegal, să le acopere măcar cu niște mesh-uri. Avem o clădire deja celebră, turnul înclinat, mai avem una vis-a-vis de Colegiul Grigorescu, unde țigănia e și mai mare. Haideți să rezolvăm această problemă și să-i obligăm pe proprietari să le îmbrace în niște mesh-uri și să le țină așa până la adânci bătrâneți dacă nu sunt în stare să le finalizeze. Ați văzut cum arată clădirea de peste drum de Colegiul Grigorescu, că doar trecem cu toții pe acolo. Trebuie să solicităm proprietarului clădirii să-și dea zdrențele jos. Nu se poate așa ceva, nu putem tolera în centrul orașului o asemenea mizerie! Nu este pentru prima dată când fac acest apel la dvs., haideți să găsim o soluție cu aceste clădiri!", a afirmat Elena Albu în plenul ședinței de săptămâna trecută a Consiliului Local Câmpina. (video) Urmărim cu interes dacă se ia sau nu vreo măsură...

4314 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nini 02.08.2018 17:46 Dna Albu daca sunteti asa preocupată de aspectul estetic al orasului, de ce nu promovați un proiect de hotărâre in acest sens? Doar sunteti consilier. .. ce va reține?Va aduc la cunostinta ca legile nu prevăd obligarea proprietarului. De ce Directia Economica nu mareste impozitele pt. Aceste clădiri??? Gropile lui Pitigoi nu le vedeti?

Actualitate

1054 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

605 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

175 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

320 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.