Încă un apel la Primăria Câmpina pentru a-i obliga pe proprietarii clădirilor neterminate să le acopere cu mesh-uri

Actualitate (Categoria articolului)

Un apel repetat, pe care nu-l fac oamenii de rând și nici reprezentanții mass-media, ci chiar un consilier local. Este vorba despre consilierul PNL Elena Albu, care de mai multă vreme tot încearcă să-i convingă pe reprezentanții diverselor compartimente din Primărie și Poliția Locală să găsească soluții pentru clădirile neterminate și care arată jalnic.

"Vă solicit încă o dată, haideți să găsim o soluție pentru a-i obliga pe cei care dețin clădiri neterminate, unele chiar construite ilegal, să le acopere măcar cu niște mesh-uri. Avem o clădire deja celebră, turnul înclinat, mai avem una vis-a-vis de Colegiul Grigorescu, unde țigănia e și mai mare. Haideți să rezolvăm această problemă și să-i obligăm pe proprietari să le îmbrace în niște mesh-uri și să le țină așa până la adânci bătrâneți dacă nu sunt în stare să le finalizeze. Ați văzut cum arată clădirea de peste drum de Colegiul Grigorescu, că doar trecem cu toții pe acolo. Trebuie să solicităm proprietarului clădirii să-și dea zdrențele jos. Nu se poate așa ceva, nu putem tolera în centrul orașului o asemenea mizerie! Nu este pentru prima dată când fac acest apel la dvs., haideți să găsim o soluție cu aceste clădiri!", a afirmat Elena Albu în plenul ședinței de săptămâna trecută a Consiliului Local Câmpina. (video) Urmărim cu interes dacă se ia sau nu vreo măsură...

4270 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nini 02.08.2018 17:46 Dna Albu daca sunteti asa preocupată de aspectul estetic al orasului, de ce nu promovați un proiect de hotărâre in acest sens? Doar sunteti consilier. .. ce va reține?Va aduc la cunostinta ca legile nu prevăd obligarea proprietarului. De ce Directia Economica nu mareste impozitele pt. Aceste clădiri??? Gropile lui Pitigoi nu le vedeti?

Actualitate

1046 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1591 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

49 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1330 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.