Polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune de monitorizare a traficului rutier în mai multe localități, printre care și Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

”Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană, şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule. Respectați regimul legal de viteză, în interiorul localităților”, acesta a fost mesajul Poliției Rutiere Prahova transmis participanților la trafic în cadrul unei ample acțiuni de monitorizare a traficului rutier, acțiune desfășurată joi, 29 iulie, între orele 18 și 21. Acțiunea s-a desfășurat în localitățile Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Plopeni.

80 de polițiștii rutieri au atras atenția tuturor participanților la traficul rutier că sunt obligați să respecte legislația în vigoare și să adopte un stil de conducere preventiv-reactiv, atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.
În urma controlului a 400 de autovehicule, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni în valoare totală de 38.520 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

3101 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cojocaru Ion 31.07.2021 19:32 Foarte bine. Politia sa faca verificari zilnice, iar în weekend sa fie controale nonstop pe străzile principale și la toate intrarile/ieșirile din localitate. Amenzile sa fie maxime, ridicare plăcuțe înmatriculare, suspendare permise, dosare penale, etc. Fără milă pentru cei care nu respectă legea.
  • Dacul Suveran 31.07.2021 21:04 Vrajeala! Incompetenta Politiei Rutiere Romane se vede dupa numarul de morti de pe sosele. 24 de morti intr-un sfarsit de saptamana va spune ceva? Oprirea in din trafic este o aiureala, atata timp cat semnul STOP, sau cedeaza trecerea nu sunt respectate. Noaptea le sar rotile tinerilor ce strabat strazile Campinii, insa nu am vazut pe nimeni sa-i sanctioneze.. Eficienta Politie Rutiera "ZERO"...
  • Rammstein 01.08.2021 07:37 Miliția la datorie!!..

Actualitate

2817 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2283 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

29 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

57 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.