Se sparge asfaltul turnat pentru gura de canalizare, la sensul giratoriu de la Fibec

Actualitate (Categoria articolului)

Am scris zilele trecute despre situația de la sensul giratoriu de la Fibec, unde iese apă din asfalt. A ieșit și tot ieșit apă în zona respectivă, mai ales că a plouat destul de mult în ultima vreme, iar acolo, în punctul în care apa iese din asfalt se termină canalizarea pluvială care vine de pe Câmpinița. Acolo exista un capac de canalizare, care a fost astupat de firma care a asfaltat Bulevardul Carol I. 

Problema stă în felul următor: canalizarea cea nouă, introdusă în Cartierul Câmpinița, se termină la sensul giratoriu. Între sensul giratoriu și calea ferată, lucrările de canalizare nu s-au mai executat. Dar nici nu s-a făcut legătura cu canalizarea pluvială din Strada Pictor Grigorescu. Așa că apa și-a făcut loc și a ieșit la suprafață prin asfaltul turnat peste gura de canalizare. Astăzi, doi muncitori au venit să rezolve problema. Să spargă asfaltul, iar apoi va veni o echipă care va face legătura între canalizarea pluvială de pe Câmpinița și cea de pe Pictor Grigorescu.

7434 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionutz 25.05.2016 10:57 Cât de cretin sa fii sa spargi asfaltul de abia turnat ca ai fost tu ... si nu știu ce ai făcut tu canalizarea?! Cine plătește pentru idioțenia asta?

Actualitate

938 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1181 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

412 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

3996 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.