Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Brazi 10-0

Sport (Categoria articolului)

Nivelul eșalonului de elită al fotbalului prahovean oferă, din păcate, și astfel de episoade - cu scoruri de maidan, cu echipe de un amatorism total, cu bănci de rezerve pustii. În schimb, mai marii fotbalului prahovean continuă să se mândrească public cu... aspectul cantitativ și mai puțin cu cel calitativ.

Meciul de sâmbătă dimineață, de pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, a fost unul fără istoric. Cu o echipă oaspete care părea adunată de pe drum, fără nicio rezervă, fără nicio idee, gazdele nu au avutu nicio emoție în a se impune. Ba chiar au făcut-o la un scor fluviu - 10-0, scor care a adus în tribune ironii țintite spre FCSB, care a încasat recent, în cupele europene, e drept, în dublă manșă, tot zece goluri de la Silkeborg.
Golurile marcate de câmpineni au fost realizate de Dedu (min. 16, 48), Nae (min. 29, 31, 42, 52), Buzilă (min. 39, 79), A. Dumitrescu (min. 58), Cl. Dumitrescu (min. 65).
CS Câmpina, antrenată de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu, a jucat în formula: Antal - Cl. Dumitrescu, Merluță (32 Buzilă), Niculae (70 Matache), Nichifor, Diaconu (51 A. Dumitrescu), Bărcănescu, Badea (59 Manole), Botoșneanu, Dedu, Nae (55 Amar).
Rezultatele etapoei - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, la Drajna în fața formației Teleajen Văleni.

3483 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 16.10.2022 07:18 Bani aruncați pe apa sâmbetei, o competiție inutilă, amatorism, caterincă. .. adică fotbalul românesc.

Sport

104 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

1132 vizualizari
28 sept. 2023 19:18

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică sunt programate meciurile etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

284 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.

694 vizualizari
29 sept. 2023 23:06

Eveniment istoric la Câmpina – vizita ambasadorului Republicii Coreea, cu ocazia aniversării a 15 ani de Parteneriat Strategic între România și Coreea de Sud

În municipiul Câmpina a avut loc astăzi un eveniment special dedicat împlinirii a 15 ani de la semnarea Declarației Comune privind stabilirea unui Parteneriat Strategic între România și Republica Coreea. Evenimentul a inclus mai multe acțiuni la care oaspete de onoare a fost Excelența Sa, dl. RIM KAP-SOO, ambasadorul Republicii Coreea în România.