CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina ar putea accesa fonduri europene de până la 1,5 milioane euro pentru creşterea eficienţei iluminatului public

- Actualitate -

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a anunțat lansarea documentației pentru o nouă axă de finanțare destinată creșterii eficienței energetice prin modernizarea iluminatului public în localitățile urbane.

La şedinţa Consiliului Local din 25 ianuarie, consilierul Andrei Duran a prezentat pe scurt această nouă posibilitate de finanţare europeană, despre care – aproape surprinzător – primarul Horia Tiseanu a spus că are cunoştinţă şi chiar va propune un proiect într-o viitoare şedinţă a Consiliului Local. (video)
Prin această nouă axă de finanţare cu fonduri europene se pot atrage până la 1,5 milioane euro pentru investiţii care contribuie la scăderea consumului de energie primară în iluminatul public. Printre investiţiile care se pot realiza se numără înlocuirea lămpilor cu consum ridicat de energie electrică cu lămpi cu eficienţă energetică ridicată, durată mare de viaţă şi asigurarea confortului corespunzător, inclusiv reabilitarea instalaţiilor electrice; achiziţionarea şi instalarea de sisteme de telegestiune a iluminatului public; extinderea sau reîntregirea sistemului de iluminat public; utilizarea surselor regenerabile de energie şi altele. Mai ales în contextul în care Câmpina este recunoscută pentru numărul mare de zile însorite pe an, poate că ar fi cazul ca şi administraţia locală să se gândească serios, temeinic şi aplicat la un proiect de amploare în acest domeniu. În 2017, pentru întreținerea și funcționarea iluminatului public s-au alocat aproximativ 1,2 milioane lei.


27 Jan 2018 19:12 5778 vizualizari


Comentarii


  • 29.01.2018 10:43 Satul Iohan Cata MASCARADA,se tine o sedinta de intentie se consuma curent degeaba pentru ca ,Capetenia stia, dar tine lumea in suspans,ca doar de aia incaseaza 25%pentru dureri de cap cu fonduri europene nu cu bonuri de la sere.Strategia e simpla,trebuie demonstrat ca sunt implicati pana la gat in c....t si sunt platiti,a doua la mana, toate lucrarile se vor impinge catre final de mandat. PNL demonstreze astfel grija fata de enoriasi si arderea curentului in cei 4 ani de MASCARADA.Huooooooooooopa ajunge.Gainareala politica.
  • 27.01.2018 20:11 Teo Cu reabilitarea termica pentru blocurile de pe bdul Carol I ce ne mai poate spune dl.primar?S-au alocat multi bani pentru studii si nu s-a mai intamplat nimic.Se punea problema accesarii de fonduri europene si pentru acest proiect.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
450 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
880 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1727 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1611 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV