Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Sport (Categoria articolului)

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

Gazdele au început în forța partida, au avut  bară încă din minutul 2, iar la finalul primului sfert de oră au deschis scorul. Brezenii au revenit înainte de pauză, în minutul 28, prin Dumitru. Scenariul s-a repetat și în repriza secundă, când brezenii au alergat din nou după egalarea la 2, pe care au obținut-o în minutul 69, prin Ov. Gheorghe. S-a ajuns în prelungiri, unde gazdele au marcat de două ori, în minutele 99 și 104. Oaspeții au alergat din noui după egalarea, dar golul lui Ștefănoiu, cu numai două minute înaintea flueirului final al arbitrului Valentin Dimitru, nu a fost suficient pentru a duce meciul spre loviturile de departajare.
O victorie surprinzătoare a echipei CS Șirna Varnța, care se califică în premieră ăn finala fazei județene a Cupei României, unde va întâlni învingătoarea dintre Atletic Ploiești și CSO Boldești.
Tricolorul Breaza a aliniat următorul ”11”: Neacșu - Burlacu, Popa, Ov. Gheorghe, Prodan - Duricu, Roșu - Dumitru, Catană, Tone - Negotei. Au mai intrat: Negreanu - Anghel, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță.

1977 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

804 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.