Lucrările de reabilitare nu afectează funcționarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Secția de Pediatrie au început lucrările de reabilitare și modernizare. Este a patra secție importantă care intră în reparații capitale după Boli Interne, Chirurgie și Ginecologie. Pe perioada lucrărilor, Secția de Pediatrie va funcționa normal atât în privința numărului de paturi (35), cât și a personalului, după cum ne-a precizat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.

'Linia de gardă funcționează normal, tot personalul secției lucrează după programul normal, nu sunt probleme. Secția are două aripi, la una se desfășoară lucrările de reabilitare, iar în cealaltă actul medical. Peste o lună, mutăm copii și personalul în aripa reabilitată și vor putea continua reparațiile. Ne dorim ca în luna decembrie să fim gata cu tot ceea ce înseamnă reabilitare și modernizare', ne-a declarat dr. Călin Tiu (video).
Lucrările de reabilitare sunt executate de firma MAV Proiect Construct SRL București și costă aproximativ 450.000 lei fără TVA. Banii provin de la bugetul local. De altfel, suma alocată de Consiliul Local este mult mai mare, de aproape 800.000 lei și asta pentru că, pe lângă reabilitare și modernizare, conducerea Spitalului Municipal dorește să pună în practică și proiectul de dotare cu mobilier nou și echipamente medicale performante. Se are în vedere inclusiv achiziționarea unui ecograf care va fi utilizat exclusiv la Pediatrie.

4521 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minciuna vasile 17.10.2016 10:37 Si daca banii de modernizare sunt alocati de la bugetul local, adica de la populatie ,de ce nu aveti in farmacia spitalului medicamentele scumpe prescrise si trebuiesc cumparate de la farmaciile din oras????????????vreti bonul fiscal ?poate participati la LOTERIA FISCALA sau un control al Curtii de Conturi trebuie facut de urgenta. Personalul platit tot de la buget cand renunta sa mai primeasca SPAGA sau asa e in fisa postului ,granitele sunt deschise daca salariile sunt mici, poate reusiti sa mai stati de vorba cu cei ce pretind bani .

Actualitate

2648 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

6604 vizualizari
17 ian. 2022 19:20

O câmpineancă este noul ambasador al României la Uniunea Europeană

La finalul anului trecut, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a noului ambasador al României la Uniunea Europeană, în persoana Iuliei Raluca Matei.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.